Σε ροκ ρυθμούς και με ευχές για αδελφοσύνη άναψε το δένδρο στο Ηράκλειο
Κοινωνία

Σε ροκ ρυθμούς και με ευχές για αδελφοσύνη άναψε το δένδρο στο Ηράκλειο

Σε γιορτινούς ρυθμούς μπαίνει -και επίσημα πλέον- το Ηράκλειο. Το σύνθημα της έναρξης της εορταστικής περιόδου δόθηκε με το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δένδρου της πόλης, σε μια μαγευτική βραδιά που διοργάνωσε ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής, υπό τους ροκ ήχους των τραγουδιών του Λάκη Παπαδόπουλου και του Γιάννη Γιοκαρίνη.

Ειρήνη, αδελφοσύνη και κοινωνική αλληλεγγύη οι ευχές στο μήνυμα του δημάρχου Ηρακλείου Αττικής, Νίκου Μπάμπαλου, ο οποίος τόνισε ότι ο Δήμος θα στέκεται πάντα πυλώνας για την κοινωνική συνοχή, ώστε κανείς Ηρακλειώτης να μην είναι, να μην αισθάνεται μόνος.

Ενδεικτικά, το πρωί της ημέρας της εκδήλωσης, το Σώμα Εθελοντών του Δήμου πραγματοποίησε εκστρατεία συλλογής τροφίμων για τις ανάγκες του δημοτικού Κοινωνικού Παντοπωλείου, ενώ το βράδυ της συναυλίας ο Δήμος φιλοξένησε τον κουμπαρά της UNICEF στο πλαίσιο του ετήσιου τηλε-μαραθωνίου, ο οποίος φέτος είναι αφιερωμένος στην εξάλειψη της παιδικής φτώχειας. Οι δράσεις κοινωνικής προσφοράς κορυφώνονται με την τακτική Εθελοντική Αιμοδοσία του Δήμου και των εργαζομένων του, την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου, από τις 08:30 έως τις 13:00, στο κτήριο της Βίλας Στέλλα (Γαλήνης και Σοφίας).

Συνέχεια, όμως, έχουν και οι μουσικές βραδιές που έχει προγραμματίσει ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής μέσα στις γιορτές. Έτσι, στις 26 Δεκεμβρίου, στην κεντρική πλατεία, έρχονται οι Αλχημιστές, ενώ στις 30 του ίδιου μήνα την σκυτάλη παίρνουν οι C-Real με την Τάνια Κικίδη (και οι δύο εκδηλώσεις αρχίζουν στις 20:00).

Επιπλέον, από τις 22 Δεκεμβρίου 2016 έως τις 2 Ιανουαρίου 2017 της νέας χρονιάς, στην κεντρική πλατεία, στήνεται το Χωριό του Άγιου Βασίλη, με καθημερινό πρόγραμμα (πρωί και απόγευμα) και πολλές εκπλήξεις για τους μικρούς μας φίλους.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet