Video

Μ. Γραφάκος: “Το βράδυ της 25ης Μαΐου ο Δήμος αλλάζει χέρια” – VIDEO

Το επόμενο προεκλογικό πρόγραμμα του συνδυασμού ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ Μελίσσια – Ν. Πεντέλη – Πεντέλη μέχρι το στήσιμο της αυτοδιοικητικής κάλπης ανακοίνωσε ο υποψήφιος δήμαρχος Πεντέλης Μανώλης Γραφάκος, στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε την Παρασκευή 2 Μαΐου 2014 (στην ίδια συνέντευξη έγινε αναφορά στα θέματα του παράνομου Λούνα Παρκ στην Πεντέλη και στο κτήριο που σχεδιάζεται να κτιστεί στον Λόφο Κουφού από το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο).

 

Ωστόσο, το ενδιαφέρον της συνέντευξης, σε ό,τι αφορούσε το πολιτικό κομμάτι της, εστιάστηκε στην απουσία του Λεωνίδα Λάζου από το ψηφοδέλτιο της παράταξης, το οποίο, από διαφορετικούς… δρόμους ο καθένας, το απέδωσαν σε προσωπική επιλογή.

Επίσης, ενδιαφέρον είχε και η επισήμανση του κ. Μ. Γραφάκου ότι, με βάση μετρήσεις που έχει στα χέρια του, ο δεύτερος γύρος είναι αναπόφευκτος στην Πεντέλη, ενώ δήλωσε απολύτως βέβαιος ότι το βράδυ της 25ης Μαΐου οι Πεντελιώτες θα έχουν δώσει την εντολή για αλλαγή στη διοίκηση του Δήμου. Την ίδια αισιοδοξία έδειξαν, με τις δηλώσεις τους, οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι του συνδυασμού Βασίλης Λάζος και Γιώργος Καρβουνάκης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet