Έχουν ανοιχτούς λογαριασμούς…
Πρόσωπα

Έχουν ανοιχτούς λογαριασμούς…

Είναι αλήθεια ότι το enypografa.gr, βλέποντας στο ίδιο τραπέζι τον επικεφαλής της δημοτικής παράταξης ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ, υποψήφιο δήμαρχο Μανώλη Γραφάκο και τον ανεξάρτητο -πλην συμπαρατασσόμενο με τη συγκεκριμένη παράταξη- δημοτικό σύμβουλο Πεντέλης Λεωνίδα Λάζο, στην πρόσφατη συνέντευξη Τύπου (Μ. Γραφάκος: «Το βράδυ της 25ης Μαΐου ο Δήμος αλλάζει χέρια» – VIDEO) δεν θα μπορούσε να μη θέσει το ερώτημα σχετικά με τη μη συμμετοχή του δεύτερου στο ψηφοδέλτιο της παράταξης του πρώτου.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Μ. Γραφάκος απέδωσε τη μη συμμετοχή του Λ. Λάζου σε προσωπική επιλογή του ιδίου του ανεξάρτητου δημοτικού συμβούλου, συμπληρώνοντας ότι αυτό δεν αλλάζει σε τίποτε την πρωταγωνιστική συμμετοχή του σε μείζονα θέματα της πόλης στο πλευρό της παράταξης, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι οι δυο τους “έχουν ανοιχτούς λογαριασμούς που θα ήταν ανακόλουθοι εάν δεν τους κλείσουν”….

Από την πλευρά του, ο Λ. Λάζος ξεκαθάρισε ότι, προς το παρόν, εκείνο που προέχει είναι ν΄ απαλλαγεί η πόλη από τη διοίκηση Στεργίου και ότι θα είναι πιο χρήσιμος για τα δημοτικά πράγματα έξω από το Δημοτικό Συμβούλιο, συμπληρώνοντας ότι θα παραμείνει ενεργός πολίτης, γιατί δεν θα μπορούσε να λειτουργήσει και διαφορετικά.

Πάντως, φρόντισε να επιβεβαιώσει όσους τον θεωρούν ως ιδιόρρυθμο πολιτικό παράγοντα στην πόλη -χαρακτηρισμό που εξάλλου αποδέχεται και ο ίδιος- τονίζοντας ότι ο ρόλος του δεν είναι να λέει σε όλα ναι ή όχι, αλλά να ελέγχει και να κρίνει την εκάστοτε δημοτική αρχή.

Τώρα εμάς γιατί κάτι μας λέει ότι δεν θα πλήξουμε στην επόμενη δημοτική περίοδο;

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet