Για 6η χρονιά απονεμήθηκαν τα Βραβεία Αυτοδιοίκησης
Αυτοδιοίκηση

Για 6η χρονιά απονεμήθηκαν τα Βραβεία Αυτοδιοίκησης

Για 6η χρονιά η Ένωση Δημάρχων Αττικής και η ΠΕΔΑ, διοργάνωσαν με επιτυχία τηv εκδήλωση «Βραβεία Αυτοδιοίκησης» την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2016. Στην κατάμεστη επιβλητική αίθουσα της Παλαιάς Βουλής, σε μια σεμνή τελετή, οι δήμαρχοι της Αττικής τίμησαν συναδέλφους τους με πολυετή δημαρχιακή θητεία και πρόσωπα και φορείς με σημαντικό κοινωνικό έργο.

Παρέστησαν μεγάλος αριθμός εν ενεργεία και διατελεσάντων δημάρχων, εκπρόσωποι των πολιτικών κομμάτων, προσωπικότητες του δικαστικού χώρου, αιρετοί της Αυτοδιοίκησης και πλήθος πολιτών.

Οι τιμηθέντες ήταν: Αθανάσιος Μαρτίνος και Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος για το κοινωνικό τους έργο, Δημήτρης Αβραμόπουλος, επίτροπος, πρ. Δδήμαρχος Αθηναίων και υπουργός (την πλακέτα παρέλαβε ο κ. Σπύρος Σπυρίδων), Κυριάκος Ντηνιακός, επίτιμο μέλος της Ένωσης Δημάρχων, δήμαρχος Χαϊδαρίου επί πέντε θητείες, Κωνσταντίνος Κορτζίδης, δήμαρχος Ελληνικού επί έξι θητείες (την πλακέτα παρέλαβε ο γιος του Χρήστος Κορτζίδης), Ιωάννης Παπαδογεωργάκης, δήμαρχος Γέρακα επί έξι θητείες, Ταξιάρχης Παπαντώνης, δήμαρχος Μοσχάτου επί έξι θητείες, Πέτρος Φιλίππου, αντιπεριφερειάρχης, δήμαρχος Καλυβίων επί έξι θητείες

Την εκδήλωση άνοιξε το εξαιρετικό κουαρτέτο σαξοφώνων της Φιλαρμονικής του Δήμου Χαλανδρίου. Ο πρόεδρος της Ένωσης Δημάρχων Αττικής Παύλος Καμάρας και ο πρόεδρος της ΠΕΔΑ Νικόλαος Σαράντης χαιρέτισαν την εκδήλωση, τονίζοντας ότι «είναι χρέος της Πολιτείας και των Οργάνων της να τιμούν τους ανθρώπους της Προσφοράς και της Κοινωνικής Αλληλεγγύης».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet