Α. Δημητριάδης: Κοινωνικά τρίποντα την Κυριακή στο κλειστό Πεύκης
Αθλητισμός

Α. Δημητριάδης: Κοινωνικά τρίποντα την Κυριακή στο κλειστό Πεύκης

Λίγες ώρες μας χωρίζουν από το μεγάλο τζάμπολ στην ξεχωριστή αναμέτρηση μεταξύ του συλλόγου των Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Ελλάδος και του Καλαθοσφαιρικού Αθλητικού Ομίλου Λυκόβρυσης (Ξεχωριστός αγώνας μπάσκετ από ΚΑΟΛ με έπαθλο την Αλληλεγγύη). Μια αναμέτρηση που εκτός από τα καλάθια του κλειστού στην Πεύκη, θα «γεμίσει» και τα αντίστοιχα «καλάθια» των κοινωνικών δομών του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης, αλλά και του ιδρύματος «Χαμόγελο του Παιδιού».

Το «Ε» συνομίλησε με τον γενικό γραμματέα του ΚΑΟ Λυκόβρυσης, δημοτικό σύμβουλο Λυκόβρυσης – Πεύκης, Άκη Δημητριάδη, για τη συγκεκριμένη φιλανθρωπική πρωτοβουλία που αναμένεται να… γράψει ένα σημαντικό κοινωνικό τρίποντο!

Ποιο είναι το σκεπτικό πίσω από την πρωτοβουλία του ΚΑΟ Λυκόβρυσης να διοργανώσει τον φιλανθρωπικό αγώνα της Κυριακής;

Ο ΚΑΟ Λυκόβρυσης, εκτός από το πολύ σημαντικό αθλητικό έργο που παράγει, όπως όλοι οι ερασιτεχνικοί αθλητικοί σύλλογοι που λειτουργούν σωστά και σε υγιείς βάσεις, επιδιώκει να ενισχύσει και το κοινωνικό έργο συλλόγων που συμβάλλουν στην ανακούφιση κοινωνικών ομάδων που χρειάζονται οποιαδήποτε βοήθεια.

Με αυτό το σκεπτικό, η νέα διοίκηση που ανέλαβε τον σύλλογο από το 2014, και η οποία απαρτίζεται κυρίως από παλιούς αθλητές της ομάδας, με πρόεδρο τον Θωμά Καλογεράκο, εκτός από την ενίσχυση σε αγωνιστικό επίπεδο των ακαδημιών, του ανδρικού και του γυναικείου τμήματος, επιδιώκει -με διάφορες εκδηλώσεις- να συμβάλλει με όποιον τρόπο μπορεί στην ενίσχυση και της τοπικής κοινωνίας.

Για τι είδους βοήθεια μιλάμε σε ό,τι αφορά στη συγκεκριμένη αθλητική διοργάνωση;

Την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2016, στις 18:00, στο κλειστό γυμναστήριο της Πεύκης, ο ΚΑΟ Λυκόβρυσης φιλοξενεί τον σύλλογο Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Ελλάδος σε έναν αγώνα φιλανθρωπικού χαρακτήρα, σκοπός του οποίου είναι η συλλογή ρούχων και τροφίμων για τις κοινωνικές Δομές του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης. Επίσης, με τον ειδικό κουμπαρά που θα τοποθετηθεί στο γήπεδο θα ενισχύσουμε και το έργο του ιδρύματος «Χαμόγελο του Παιδιού».

Ποια από τα μεγάλα ονόματα του ελληνικού μπάσκετ θα δούμε στα παρκέ του κλειστού της Πεύκης το απόγευμα της Κυριακής;

Πριν σας πω τα ονόματα, επιτρέψτε μου να σημειώσω ότι ο σύλλογος Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Ελλάδος απαρτίζεται από τους μεγαλύτερους αθλητές που έχουν περάσει από τα γήπεδά μας, έχοντας προσφέρει τα μέγιστα στην ελληνική καλαθοσφαίριση και στον ελληνικό αθλητισμό γενικότερα. Έχοντας ως πρόεδρο τον Χρήστο Κωνσταντινίδη και προπονητή έναν από τους μεγαλύτερους τεχνικούς όλων των εποχών, τον Γιάννη Ιωαννίδη, είναι γνωστό ότι έχουν συμμετάσχει σε πλήθος αγώνων φιλανθρωπικού χαρακτήρα.

Όσο για τα ονόματα, όσοι βρεθούν την Κυριακή στο κλειστό της Πεύκης θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά τους Χατζή, Γαλακτερό, Τσαρτσαρή, Ντικούδη, Κορωνιό, Μπουντούρη, Βούκσεβιτς και άλλους πολλούς, που δεν χρειάζονται συστάσεις…

Νομίζω ότι είναι η πρώτη φορά που θα δούμε μαζί τόσο μεγάλα ονόματα της ελληνικής καλαθοσφαίρισης στον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης…

Ναι σίγουρα είναι η πρώτη φορά. Και στο σημείο αυτό αξίζει να αναφερθεί ότι η διοίκηση του συλλόγου μας, με τον νέο γενικό διευθυντή της, Νίκο Παπαδέα, ο οποίος διαθέτει πολυετή παρουσία στα ελληνικά γήπεδα, ήρθε σε συμφωνία με την ομάδα του συλλόγου Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Ελλάδος γι’ αυτόν τον αγώνα, θέλοντας να προσφέρει κάτι καινούργιο στους φίλους του ΚΑΟΛ. Οι τελευταίοι, με την ευκαιρία της φιλανθρωπικής – αθλητικής εκδήλωσης της Κυριακής, θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά κάποιους από τους ζωντανούς θρύλους του εγχώριου μπασκετικού μας στερεώματος.

Τους περιμένουμε, λοιπόν, την Κυριακή, στο κλειστό της Πεύκης…

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet