Παράδοση τροφίμων στο Κοιν. Παντοπωλείο Ν. Ιωνίας από τους Ενεργούς Πολίτες
Κοινωνία

Παράδοση τροφίμων στο Κοιν. Παντοπωλείο Ν. Ιωνίας από τους Ενεργούς Πολίτες

Την Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2016 αντιπροσωπεία του Δικτύου Αλληλεγγύης Ενεργών Πολιτών Νέου Ψυχικού – Φιλοθέης – Ψυχικού παρέδωσε τρόφιμα, πάνες και παιχνίδια στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Νέας Ιωνίας, παρουσία της αντιδημάρχου Κοινωνικής Πολιτικής, Λίλιαν Αθυμαρίτου, της διευθύντριας Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου, Φωτεινής Παπαδοπούλου και του συντονιστή του Κοινωνικού Παντοπωλείου, Δημήτρη Κυριόγλου.

Παρούσα ήταν επίσης και μεγάλη ομάδα εθελοντών.

Το Δίκτυο Αλληλεγγύης των Ενεργών Πολιτών εκπροσωπήθηκε από την επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Νάντια Σουμπασάκη και τα μέλη Σπύρο Αυλωνίτη, Έτα Βασιλείου, Ηλέκτρα Κιρκιντάνου-Σταματοπούλου, Δημήτρη Μαρούδα, Γιάννη Παπαναστασίου, Γιώργο Σαβρανάκη και Διονύση Τσάγκλα.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, ανταλλάχθηκαν ιδέες, απόψεις και προτάσεις πάνω σε θέματα που αφορούν σε δράσεις αλληλεγγύης, αλληλοϋποστήριξης και δραστηριοποίησης των πολιτών.

Οι υπεύθυνοι του Κοινωνικού Παντοπωλείου και η αντιδήμαρχος του γειτονικού Δήμου Νέας Ιωνίας, ενημέρωσαν την αντιπροσωπεία ότι στηρίζουν 700 οικογένειες (2.300 άτομα) σε εβδομαδιαία βάση με τυποποιημένα και νωπά τρόφιμα, είδη προσωπικής υγιεινής, απορρυπαντικά, κ.ά. Η οργάνωση, αποθήκευση και διανομή γίνεται υποδειγματικά με σοβαρή εθελοντική συμμετοχή.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet