Συγχαρητήρια Συμμαχίας Πολιτών στον ΚΑΟΛ
Αθλητισμός

Συγχαρητήρια Συμμαχίας Πολιτών στον ΚΑΟΛ

Τα συγχαρητήριά της για τη διοργάνωση από τον ΚΑΟΛ φιλανθρωπικού αγώνα μπάσκετ δίνει η δημοτική παράταξη Συμμαχία Πολιτών Πεύκης – Λυκόβρυσης.

Εκ μέρους της παράταξης, τον φιλανθρωπικό αγώνα μπάσκετ μεταξύ του ΚΑΟΛ και βετεράνων καλαθοσφαιριστών παρακολούθησαν οι δημοτικοί σύμβουλοι Γιάννης Θεοδωρακόπουλος, επικεφαλής, και Κώστας Μπαλδεράνος.

Όπως σημειώνει η παράταξη, θέμα συζήτησης, κατά τη διάρκεια του αγώνα, υπήρξε η αποπεράτωση του ημιτελούς κλειστού γηπέδου της Λυκόβρυσης και, όπως τονίζεται σε ανακοίνωση της ίδιας, όλα τα στελέχη της εργάζονται προς την κατεύθυνση της ολοκλήρωσης του κλειστού.

Ακολουθεί η σχετική ανακοίνωση:

Η Συμμαχία Πολιτών στην εκδήλωση του ΚΑΟΛ και δίπλα στους νέους για την ολοκλήρωση του Κλειστού της Λυκόβρυσης

Ο Καλαθοσφαιρικός Αθλητικός Όμιλος Λυκόβρυσης (ΚΑΟΛ) πήρε τα συγχαρητήρια όλων για την όμορφη χριστουγεννιάτικη εκδήλωση που διοργάνωσε και που συμπεριελάμβανε και τον φιλανθρωπικό αγώνα μπάσκετ με αντίπαλο την ομάδα επίλεκτων βετεράνων, η οποία είχε κόουτς τον άνθρωπο των τίτλων Γιάννη Ιωαννίδη. Το κλειστό της Πεύκης ήταν γεμάτο κυρίως από παιδιά και γονείς. Το αποτέλεσμα δεν έχει καμιά σημασία γιατί κυριάρχησε ένα πνεύμα αθλητικό και αλληλεγγύης, αφού αντί εισιτηρίου έγινε συλλογή τροφίμων και ειδών ρουχισμού που θα ενισχύσουν τις κοινωνικές δομές του Δήμου.

Η Συμμαχία Πολιτών Πεύκης Λυκόβρυσης, η μεγαλύτερη δημοτική παράταξη της αντιπολίτευσης, στήριξε (και στηρίζει) τις προσπάθειες του ΚΑΟΛ. Ο επικεφαλής της Συμμαχίας και πρώην δήμαρχος Πεύκης Γιάννης Θεοδωρακόπουλος μαζί με τον δημοτικό σύμβουλο και πρώην αντιδήμαρχο Κώστα Μπαλδεράνο παρακολούθησαν τον αγώνα μαζί με άλλα στελέχη της παράταξης και συνεχάρησαν τη διοίκηση του ΚΑΟΛ για την ωραία πρωτοβουλία.

Είναι σημαντικό ότι θέμα συζήτησης μεταξύ των γονέων ήταν το ξεμπλοκάρισμα των εμποδίων για το ημιτελές κλειστό της Λυκόβρυσης και πολλοί γονείς έδιναν συγχαρητήρια στον Γιάννη Θεοδωρακόπουλο και τον Κώστα Μπαλδεράνο για την καθοριστική συμβολή τους σε αυτή την υπόθεση. Γιατί οι άνθρωποι της Συμμαχίας Πολιτών είχαν αναδείξει ως κεντρικό σημείο το θέμα του ημιτελούς κλειστού την ώρα που (πάρα) πολλοί σιωπούσαν.

Δυστυχώς δύο γενιές Λυκοβρυσιωτών έκαναν αθλητισμό μέσα στη βροχή και το κρύο και πλήρωσαν την απαράδεκτη πολιτική των δημάρχων μας, του τέως (Δ. Φωκιανός) και του νυν (Α. Μαυρίδης). Γιατί οι δημοτικοί άρχοντες του τόπου για 15 χρόνια (2002-2016) άφησαν το γήπεδο να καταστρέφεται και την περιοχή να υποβαθμίζεται. Το γιατί ας το απαντήσουν οι ίδιοι.

Αυτοί οι οποίοι αρχικά μετέτρεψαν τον χώρο σε σκουπιδότοπο και στη συνέχεια (2015) αποφάσισαν παρασκηνιακά, σε συνεργασία με τον αντιπεριφερειάρχη Βόρειου Τομέα,  να τον κάνουν διαδημοτικό κέντρο μεταφόρτωσης απορριμμάτων, πιο γνωστό ως «πράσινο σημείο». Σε αυτή την απαράδεκτη τακτική η Συμμαχία Πολιτών αντιστάθηκε κι έδωσε αγώνες, στους οποίους συμμετείχαν και ευαισθητοποιημένοι πολίτες και φορείς, ώστε να σταματήσει η υποβάθμιση της περιοχής και να μην χαθεί το κλειστό. Η τελευταία γραμμή άμυνας όλων εκείνων που ευθύνονται για την κατάσταση στο ημιτελές κλειστό ήταν να προτείνουν την αγορά του οικοπέδου της ΑΓΕΤ και τη δημιουργία εκεί κλειστού. Δηλαδή να καθυστερήσει το έργο για 15 ακόμα χρόνια. Αλλά δεν  μπόρεσαν…

Φυσικά και θα μας δοθεί η ευκαιρία να αναλύσουμε όλα τα στάδια απραξίας  και λεηλασίας για το κλειστό της Λυκόβρυσης, αλλά αυτή την ώρα προέχει η ολοκλήρωση του κλειστού. Και προς την κατεύθυνση αυτή εργάζονται ήδη όλα τα στελέχη της Συμμαχίας Πολιτών.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet