Συγχαρητήρια Συμμαχίας Πολιτών στις εθελόντριες του ΚΑΠΗ Πεύκης
Κοινωνία

Συγχαρητήρια Συμμαχίας Πολιτών στις εθελόντριες του ΚΑΠΗ Πεύκης

Τα συγχαρητήριά της στις εθελόντριες του ΚΑΠΗ Πεύκης για τη διοργάνωση φιλανθρωπικού παζαριού δίνει η παράταξη Συμμαχία Πολιτών Πεύκης – Λυκόβρυσης.

Όπως σημειώνει η παράταξη, το φιλανθρωπικό παζάρι πραγματοποιήθηκε από τις ομάδες εθελοντισμού του κεντρικού ΚΑΠΗ Πεύκης με μεγάλη επιτυχία. Οι επισκέπτες θαύμασαν και βεβαίως αγόρασαν τις δημιουργίες των κυριών του ΚΑΠΗ που δούλεψαν με πολύ μεράκι για τον ιερό αυτό σκοπό.

Η Συμμαχία Πολιτών Πεύκης Λυκόβρυσης, η μεγαλύτερη δημοτική παράταξη της αντιπολίτευσης, έδωσε το «παρών» και στήριξε αυτή την ωραία προσπάθεια με αντιπροσωπεία στελεχών της που είχαν επικεφαλής τον Γιάννη Θεοδωρακόπουλο, πρώην δήμαρχο Πεύκης και τον δημοτικό σύμβουλο Κώστα Μπαλδεράνο, πρώην αντιδήμαρχο.

Ο κ. Θεοδωρακόπουλος, επί δημαρχίας του οποίου, όπως τονίζει η παράταξη, το ΚΑΠΗ Πεύκης ήταν από τα κορυφαία σε ολόκληρη τη χώρα, συνεχάρη όλες τις εθελόντριες για τις δημιουργίες τους και τη μεγάλη τους κοινωνική προσφορά και κάλεσε τη σημερινή διοίκηση του Δήμου να στηρίξει εμπράκτως τα ΚΑΠΗ του Δήμου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet