Φύτευση δένδρων και καλλωπιστικών φυτών στη Λυκόβρυση – Πεύκη
Ποιότητα Ζωής

Φύτευση δένδρων και καλλωπιστικών φυτών στη Λυκόβρυση – Πεύκη

Στη φύτευση εποχιακών, κωνοφόρων δένδρων, θάμνων και καλλωπιστικών φυτών προχώρησε το Τμήμα Συντήρησης Πρασίνου του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης σε κεντρικούς δρόμους και παρτέρια, αναβαθμίζοντας αισθητικά την εικόνα των δρόμων.

Φυτεύτηκαν θάμνοι και καλλωπιστικά δένδρα σε παρτέρια επί των οδών Τρυπιά, Βόλου, Αγωνιστών, Αϊδινίου, Αποστολοπούλου, Καποδιστρίου, Καλύμνου, Δωδεκανήσου, Βρυούλων, στον πεζόδρομο επί της Ιωαννίνων, Μικράς Ασίας, Εθνικής Αντιστάσεως, Χίου και Βύρωνος, στην Πλαστήρα από Μιαούλη έως Πόντου και από Πλάτωνος έως Μπότσαρη, Αγίας Παρασκευής και όλη η λεωφόρος Ειρήνης.

Επιπλέον, τοποθετήθηκαν αειθαλή και φυλλοβόλα δένδρα (τήλιες, πεύκα, κυπαρίσσια, ευκάλυπτοι, κέδροι και κουκουναριές) πάνω σε πεζοδρόμια. Πιο συγκεκριμένα επί της Κορίνθου και Κω, Κονίτσης, Κολοκοτρώνη, στο τρίγωνο Δαγκλή και Ναυαρίνου, Δαγκλή και Υψηλάντου, Πλάτωνος, Βενιζέλου και Κορίνθου, Γρηγορίου Λαμπράκη, πλατεία Βύρωνος στην Πεύκη και στο δημαρχείο της Λυκόβρυσης, στην κεντρική πλατεία της Πεύκης, κατά μήκος της Λεωφόρου Ειρήνης, Δημοκρατίας και Δημοσθένους καθώς επίσης και Κουντουριώτου, Δαγκλή και Άγ. Παντελεήμονα.

Ο Δήμος παρακαλεί τους δημότες να στηρίξουν την προσπάθεια της υπηρεσίας για την αναβάθμιση του πρασίνου της πόλης και να προστατεύσουν αυτά τα φυτά είτε από φθορές είτε κλοπές.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet