Η ΑΕΝΚ της αλληλεγγύης… γέμισε με αγάπη την «Κιβωτό του Κόσμου»
Αθλητισμός

Η ΑΕΝΚ της αλληλεγγύης… γέμισε με αγάπη την «Κιβωτό του Κόσμου»

Όλα ήταν ωραία στην εκδήλωση «Η ΑΕΝΚ βάζει καλάθι για την Κιβωτό του Κόσμου», την Κυριακή 18-12-2016, πριν από τον αγώνα ΑΕΝΚ – Τρίτων, όπως αναφέρει ο σύλλογος των Βορείων Προαστίων στον λογαριασμό του στο facebook.

Η ΑΕΝΚ έδειξε, ακόμα μια φορά, το κοινωνικό-ανθρωπιστικό της πρόσωπο. Στο κατάμεστο από κόσμο κλειστό του «Δ. Βικέλας» μπήκαν πρώτα πέντε παιδιά από τους Παίδες και τις Κορασίδες της ΑΕΝΚ, κρατώντας το πανό της εκδήλωσης, καταχειροκροτούμενα από τους θεατές. Στη συνέχεια, ο πρόεδρος της ΑΕΝΚ, Κ. Κατσαμπάνης, απένειμε τιμητική πλακέτα στον πατέρα Αντώνιο (περισσότερο γνωστός σαν παπα-Αντώνης) για το έργο του στην«Κιβωτό» και το αναμνηστικό λάβαρο του συλλόγου, που παρέλαβε ο εκπρόσωπος του παπα-Αντώνη κ. Απ. Μακρής.

Ακολούθησε η προσφορά δώρων στα παιδιά της «Κιβωτού» από τους παίκτες και τους προπονητές της ΑΕΝΚ και στο τέλος βγήκε και η αναμνηστική φωτογραφία.

Με την «υιοθεσία» της ομάδας μπάσκετ των Εφήβων της «Κιβωτού» η ΑΕΝΚ αναλαμβάνει:

  • Να προσφέρει προπονητική υποστήριξη στην ομάδα της «Κιβωτού».
  • Να καλύψει τις ανάγκες της σε αθλητικό υλικό, σε συνεργασία με την εταιρεία NICKAN.
  • Να βάψει το κτήριο της φιλοξενίας της «Κιβωτού», σε συνεργασία με την εταιρεία VECHRO.
  • Τον πλήρη οπτομετρικό έλεγχο όλων των παιδιών της «Κιβωτού» από τον οπτομέτρη κ. Φώτη Βελισαράκο και τo Vision Training Intitute.
  • Όλα τα έσοδα του αγώνα ΑΕΝΚ – ΤΡΙΤΩΝ διατέθηκαν στην «Κιβωτό του Kόσμου».

Οι φίλαθλοι χειροκρότησαν θερμά αυτή την προσπάθεια της ΑΕΝΚ, ενώ στο κλειστό παραβρέθηκαν πολλοί δημοτικοί σύμβουλοι του Δήμου Κηφισιάς, με επικεφαλής τον δήμαρχο Γιώργο Θωμάκο.

«Η ΑΕΝΚ -με όποιες δυνάμεις διαθέτει- θα προσπαθήσει και στο μέλλον να είναι στο πλευρό τέτοιων ευπαθών κοινωνικών ομάδων. ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ:» αναφέρεται στη σχετική ανάρτηση.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet