Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εορταστική συναυλία του Δημ. Ωδείου Πεύκης
Κοινωνία

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εορταστική συναυλία του Δημ. Ωδείου Πεύκης

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η εορταστική συναυλία του Δημοτικού Ωδείου Πεύκης, την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2016, στο Δημοτικό Θέατρο Πεύκης.

Στον χαιρετισμό που απηύθυνε προς τους παρευρισκόμενους η πρόεδρος του ΝΠΔΔ ΠΕΑΠ Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης Μαρίνα Πατούλη-Σταυράκη, μεταξύ άλλων, τόνισε: «Μέσα από τις διαχρονικές αξίες και τα ιδανικά που υπηρετεί ο Πολιτισμός, σε πείσμα των καιρών που όλα εκφυλίζονται, τα οράματα απαξιώνονται ή πέφτουν στη λησμονιά, εμείς συνεχίζουμε να ελπίζουμε, να οραματιζόμαστε, αλλά και να κάνουμε πράξη τη δημιουργία πολιτισμού με ανθρωποκεντρικό προσανατολισμό, κοινωνικό πρόσωπο και διαδημοτική προοπτική».

Στη χριστουγεννιάτικη συναυλία μαθητές και καθηγητές του Δημοτικού Ωδείου Λυκόβρυσης – Πεύκης έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, αναδεικνύοντας τα ταλέντα και τις ικανότητές τους στη μουσική, υπό την καλλιτεχνική επιμέλεια της διευθύντριας του Ωδείου – μαέστρου Κατερίνας Βαφειάδου, και εισέπραξαν το πιο ζεστό χειροκρότημα.

«Αυτό ακριβώς κάνουμε καθημερινά υλοποιώντας δράσεις και πρωτοβουλίες που αξιοποιούν τις δυνατότητες, τις κλίσεις και τις δεξιότητες του ανθρώπινου δυναμικού και κυρίως των νέων της πόλης μας, δίνοντας την ευκαιρία να εκφράσουν δημιουργικά τα ταλέντα τους», ανέφερε στον λόγο της η κα Μ. Πατούλη. Κλείνοντας με τις ευχές της για τις γιορτές τόνισε: «Η ελπίδα, η δημιουργία και η αισιοδοξία θα πάρουν αίγλη μόνο αν πιστέψουμε στο φως που κρύβουμε μέσα μας ως Άνθρωποι. Έτσι θα φωτίσουμε και το χαμόγελο των παιδιών, που σηματοδοτούν το πολλά υποσχόμενο Αύριο».

Χαιρετισμό απηύθυνε ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Τάσος Μαυρίδης, δίνοντας τις δικές του ξεχωριστές ευχές, για μια καλή και δημιουργική χρονιά.

Στην εκδήλωση παρέστη, επίσης, ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Ευάγγελος Παπανικολάου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet