«Ναι» Γ. Πατούλη στις προτάσεις του Συλλόγου Αμαρουσίου
Κοινωνία

«Ναι» Γ. Πατούλη στις προτάσεις του Συλλόγου Αμαρουσίου

Τη θετική ανταπόκριση του δημάρχου Αμαρουσίου, επικεφαλής του συνδυασμού ΜΑΡΟΥΣΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΠΟΛΗ Γιώργου Πατούλη είχαν οι προτάσεις του Εξωραϊστικού και Πολιτιστικού Συλλόγου Αμαρουσίου στη συζήτηση που διεξήχθη με τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου κατά τη συνάντησή τους στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Αμαρουσίου, παρουσία υποψηφίων δημοτικών συμβούλων του συνδυασμού και υποψηφίων περιφερειακών συμβούλων. Ακολουθεί η ανακοίνωση:

Η πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Εξωραϊστικού και Πολιτιστικού Συλλόγου Αμαρουσίου Δήμητρα Τσουκλείδου, αφού συνεχάρη τον κ. Γ. Πατούλη για το σημαντικό έργο της βιοκλιματικής ανάπλασης του κέντρου, εκφράζοντας τις θερμές ευχαριστίες της που οι περισσότερες προτάσεις του συλλόγου προς τη διοίκηση είτε έχουν υλοποιηθεί, είτε έχουν δρομολογηθεί, έθεσε υπόψη του τις συμπληρωματικές προτάσεις του συλλόγου που θα βελτιώσουν την καθημερινότητα των κατοίκων και τις συνθήκες στην πόλη και κυρίως στην περιοχή του κέντρου.

Μεταξύ των προτάσεων που ετέθησαν αφορούσαν:

Στην περιφρούρηση του έργου της βιοκλιματικής ανάπλασης και στην επέκταση της ανάπλασης και σε άλλες οδούς του κέντρου, στην ενίσχυση του αστικού πρασίνου, στην υπογειοποίηση των κάδων απορριμμάτων με χρηματοδότηση από το Πράσινο Ταμείο, και στην αντικατάσταση των φθαρμένων με νέους, στον έλεγχο του παραεμπορίου, στη μίσθωση των αδόμητων οικοπέδων για χώρους στάθμευσης και την εξυπηρέτηση των κατοίκων της γειτονιάς, στην ανακατασκευή του πεζόδρομου από την οδό Μ. Αλεξάνδρου (ανδριάντα Σπ. Λούη) έως το εκκλησάκι των Αγίων Αναργύρων, στην κατασκευή και ανακατασκευή των πεζοδρομίων στους Αγίους Αναργύρους και κυρίως στις οδούς Θέμιδος και Διονύσου,κ.ά.

Ο δήμαρχος Αμαρουσίου, επικεφαλής του συνδυασμού ΜΑΡΟΥΣΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΠΟΛΗ Γιώργος Πατούλης στην τοποθέτησή του εξέφρασε την ικανοποίησή του που ο Εξωραϊστικός Πολιτιστικός Σύλλογος Αμαρουσίου, όπως και οι περισσότεροι σύλλογοι της πόλης έχουν ανταποκριθεί στο κάλεσμα της δημοτικής αρχής και αποτελούν συμβουλευτικά όργανα της διοίκησης και του Δήμου.

Αναφερόμενος στον σχεδιασμό έργου για τα επόμενα χρόνια σημείωσε ότι «η ανάπλαση ξεκίνησε με την βιοκλιματική ανάπλαση του κέντρου και με ομόκεντρους κύκλους προχωρεί προς την περιφέρεια και τις γειτονιές της πόλης».

Ειδική αναφορά έκανε επίσης στα έργα υποδομής που θα εξελιχθούν το επόμενο διάστημα στην περιοχή του Κέντρου, υπογραμμίζοντας την κατασκευή χώρου στάθμευσης στην πλατεία Ευτέρπης, την κατασκευή σύγχρονου αθλητικού κέντρου στον χώρο όπου σήμερα βρίσκεται το κλειστό γυμναστήριο « Σπύρος Λούης», την ανάπλαση της πλατείας Ηρώων.

Παράλληλα, διαβεβαίωσε τους παριστάμενους ότι οι εποικοδομητικές προτάσεις τους θα εξετασθούν από τις αρμόδιες υπηρεσίες για την υλοποίησή τους με την ανανέωση της εμπιστοσύνης του Μαρουσιώτικου λαού, ώστε όλοι μαζί ενωμένοι να οδηγήσουμε το Μαρούσι Μπροστά, να γίνει μια πόλη πρότυπο σε όλη την Ελλάδα.

Η πρόεδρος Δήμητρα Τσουκλείδου ευχήθηκε θερμά στον κ. Γ. Πατούλη να κερδίσει Μεγάλη Νίκη στις εκλογές της 18ης Μαΐου με ισχυρή πλειοψηφία από την πρώτη Κυριακή με τη στήριξη και βοήθεια όλων μας.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet