Ο Δήμος Ηρακλείου ξανά στις… επάλξεις για τον χιονιά
Κοινωνία

Ο Δήμος Ηρακλείου ξανά στις… επάλξεις για τον χιονιά

Ενόψει του νέου κύματος της, προβλεπόμενης από την ΕΜΥ, κακοκαιρίας ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής παραμένει σε επιφυλακή για να αντιμετωπιστούν τα όποια προβλήματα.

«Η ομάδα Πολιτικής Προστασίας του Δήμου και τα επόμενα 24ωρα είναι σε ετοιμότητα, προκειμένου να παραμείνει η πόλη λειτουργική, με προτεραιότητα στα έκτακτα περιστατικά και στις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, όπως άλλωστε με επιτυχία έπραξε την περασμένη εβδομάδα» αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση του Δήμου.

Τηλέφωνα επικοινωνίας
  • Για οποιοδήποτε ζήτημα προκύψει και χρήζει άμεσης αντιμετώπισης οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν με τον Δήμο τις εργάσιμες ώρες στον ειδικό πενταψήφιο αριθμό 15277 (αστική χρέωση) και για όλο το υπόλοιπο 24ωρο στο κινητό τηλέφωνο: 6974 957373.
Συνεργεία και διάθεση αλατιού
  • Τα συνεργεία του Δήμου θα βρίσκονται στους δρόμους, προκειμένου αυτοί να κρατηθούν ανοιχτοί, με προτεραιότητα στις κεντρικές οδικές αρτηρίες. Στη διάθεση των δημοτικών υπηρεσιών είναι ήδη επαρκής ποσότητα αλατιού, το οποίο θα χρησιμοποιηθεί, πρωτίστως, για τις ανάγκες της πόλης και του συνόλου των κατοίκων.
  • Ιδιώτες που τυχόν να χρειαστούν ενισχυτικές ποσότητες αλατιού μπορούν να το προμηθεύονται από το φυτώριο του Δήμου (25ης Μαρτίου & Αγ. Στεφάνου) την Πέμπτη 5/1 από τις 07:30 έως τις 21:30.
Μετακινήσεις
  • Ο Δήμος θα διαθέτει τα επιβατικά οχήματα που έχει στην κατοχή του για την εξυπηρέτηση πολιτών που χρήζουν έκτακτης βοήθεια μετακίνησης  (π.χ. επείγουσα ανάγκη για λόγους υγείας, ΑμΕΑ κ.λπ.).
Συμβάλλουμε όλοι – Δείτε πώς

Για να καταφέρουμε να μείνει η πόλη λειτουργική και οι πολίτες ασφαλείς, στην περίπτωση που επαληθευτούν οι προβλέψεις των μετεωρολόγων, χρειάζεται η συνδρομή όλων μας.
Συμβουλευτείτε τις οδηγίες της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.civilprotection.gr, αλλά και στην  ιστοσελίδα της ΕΛ.ΑΣ. www.astynomia.gr.

 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet