«Ποδαρικό» στο 2017 με νίκη για την Α.Ε. Κηφισιά
Αθλητισμός

«Ποδαρικό» στο 2017 με νίκη για την Α.Ε. Κηφισιά

Έχοντας να δει νίκη από την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος και «κολλημένη» στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, η Κηφισιά ήθελε όσο τίποτε να ξεκινήσει με νίκη τη νέα περίοδο και το πέτυχε απέναντι στον Ερμή Ζωνιανών, με σκορ 2-0, για τη 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος

Το γκολ για την ομάδα των Βορείων Προαστίων ήρθε μόλις στο 8ο λεπτό, με πλασέ του Σάμιου, ενώ το 2-0 έκανε στο 23′ ο Φαρινόλα.

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν ν’ αντιδράσουν, παίρνοντας την πρωτοβουλία, αλλά χωρίς να γίνουν απειλητικοί για την εστία του Γουμάγια.

Οι Κηφισιώτες, μετά το συγκεκριμένο αποτέλεσμα, ανέβηκαν στην 8η θέση του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας συγκεντρώσει 11 βαθμούς.

ΚΗΦΙΣΙΑ (Μάρκος Μαυρομάτης): Γουμάγιας, Χαλκιάς, Ταμπάκης, Τεγούσης, Καρακώστας, Μουσταφίδης, Ρεντζής, Σάμιος, Κυριαζής (71′ Σπηλιωτάκης), Σουλελές (90′ Καρβουνίδης), Φαρινόλα

ΕΡΜΗΣ ΖΩΝΙΑΝΩΝ (Γιώργος Πετράκης): Κόλλιας, Ταβλαδωράκης, Πρωτογεράκης, Ανυφαντάκης, Ραπτάκης, Πουλάκης, Σκουτέλης (75′ Γεωργούλης), Μασάντο, Πασιαλής, Ανωγειανάκης (53′ Β. Πλουσής), Προβιδάκης (60′ Δ. Πλουσής).

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet