Στην κοπή πίτας του Συλλ. Φίλων Νοσοκομείου «Οι Άγιοι Ανάργυροι» ο Γ. Πατούλης
Αυτοδιοίκηση

Στην κοπή πίτας του Συλλ. Φίλων Νοσοκομείου «Οι Άγιοι Ανάργυροι» ο Γ. Πατούλης

Στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου Φίλων του Γενικού Ογκολογικού Νοσοκομείου Κηφισιάς «Οι Άγιοι Ανάργυροι» παραβρέθηκε ο δήμαρχος Αμαρουσίου, πρόεδρος του Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων Προαγωγής Υγείας, Γιώργος Πατούλης, προσκεκλημένος από την πρόεδρο και το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου.

Τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν για την ενίσχυση των οικονομικά αδύνατων ασθενών του Νοσοκομείου «Οι Άγιοι Ανάργυροι» και για τη λειτουργία του «Κέντρου Πρόληψης και έγκαιρης διάγνωσης του καρκίνου του μαστού» του Συλλόγου, που λειτουργεί στην οδό Τίρυνθος, αρ. 2, στα Πατήσια.

Ο δήμαρχος Αμαρουσίου στον χαιρετισμό του ευχήθηκε «Χρόνια Πολλά» και «Καλή Χρονιά» στα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου, υπογραμμίζοντας το σημαντικό έργο που έχει επιτευχθεί ως αποτέλεσμα της αγαστής και στενής συνεργασίας του ΕΔΔΥΠΠΥ με τον Σύλλογο Φίλων του Νοσοκομείου «Άγιοι Ανάργυροι».

«Ευχαριστούμε θερμά τον Σύλλογο Φίλων του Ογκολογικού Νοσοκομείου “Άγιοι Ανάργυροι” για την άριστη συνεργασία μέσα από την οποία δόθηκε η δυνατότητα να πραγματοποιηθούν 4.000 μαστογραφίες σε γυναίκες που ανήκουν σε ευπαθείς κοινωνικά ομάδες σε όλους τους Δήμους – μέλη του ΕΔΔΥΠΠΥ. Αγκαλιάζουμε τις ανασφάλιστες και άνεργες γυναίκες στους 160 Δήμους – μέλη του Δικτύου, προσφέροντάς τους ισότιμο δικαίωμα στην πρόληψη», τόνισε ο κ. Γ. Πατούλης.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν, επίσης, η εντεταλμένη σύμβουλος του ΕΔΔΥΠΠΥ, πρόεδρος του ΠΕΑΠ Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης, Μαρίνα Πατούλη-Σταυράκη και ο διευθυντής του ΕΔΔΥΠΠΥ, Σωτήρης Παπασπυρόπουλος, ενώ με ζωντανή μουσική διάνθισαν την εκδήλωση οι καλλιτέχνες Τζωρτζίνα Καραχάλιου και Μπάμπης Βελισσάριος.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet