Παρασκευή 25 Μαΐου 2018

«Άκομψο» ξεκίνημα για το Δημοτικό Συμβούλιο Κηφισιάς το 2017

0
481 Προβολές

Στο κενό έπεσαν οι ευχές του δημάρχου Κηφισιάς, Γιώργου Θωμάκου, στην έναρξη της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου την Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2017, για συζητήσεις στο Σώμα τη νέα χρονιά με λιγότερες εντάσεις και καλύτερο επίπεδο.

Λίγη ώρα αργότερα, με αφορμή τα όσα συνέβησαν με το Χριστουγεννιάτικο Χωριό στο άλσος Κηφισιάς, ο πρώην πρόεδρος της Ανθοκομικής Έκθεσης, Γιώργος Κομιανός και ο επικεφαλής της Ελληνικής Αυγής, Γιάννης Καπάτσος, αντάλλαξαν τις δικές τους… ευχές.

Αναφερόμενος στη σύμβαση που έγινε με την εταιρεία που ανέλαβε το χριστουγεννιάτικο project ο κ. Γ. Καπάτσος έκανε λόγο για «ξεφτιλίκι», θεωρώντας ότι το όλο εγχείρημα δυσφήμισε τον Δήμο Κηφισιάς, ενώ από την πλευρά του ο κ. Γ. Κομιανός απεκάλεσε τον συνάδελφό του «τιποτένιο συκοφάντη». Κι όλα αυτά χωρίς καμία παρέμβαση από πλευράς προεδρείου (οι παρατηρήσεις προς τον κ. Γ. Κομιανό ήρθαν πολύ καθυστερημένα), προκειμένου να επαναφέρει τη συζήτηση σε επίπεδα που αρμόζουν στον κορυφαίο δημοκρατικό θεσμό μιας πόλης.

Εμείς, πάντως, θα ευχηθούμε να… πιάσουν οι ευχές του δημάρχου, καθώς στο Δημοτικό Συμβούλιο Κηφισιάς έχουν παρουσία αξιολογότατα στελέχη, με ευγενέστατη συμπεριφορά και πραγματική διάθεση για προσφορά, που αδικούνται από τις όποιες ακραίες συμπεριφορές και ξεσπάσματα.

Και επειδή ήδη -όπως πληροφορηθήκαμε- οι διενέξεις μεταξύ δημοτικών συμβούλων έχουν λάβει και δικαστική τροπή (έχει ασκηθεί μήνυση από τον κ. Γιώργο Τσούλο στον κ. Γ. Καπάτσο), καλό θα είναι να χαμηλώσουν οι τόνοι, προς όφελος του ουσιαστικού κι αποτελεσματικού διαλόγου.

Αφήστε ένα σχόλιο

Scroll Up