Συνεχίζει την περιήγηση στις γειτονιές η Μ. Γώγου
Κοινωνία

Συνεχίζει την περιήγηση στις γειτονιές η Μ. Γώγου

Την Κυριακή, 4-5-2014 η υποψήφια δήμαρχος Μαρία Γώγου παραβρέθηκε, μαζί με υποψήφιους δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους του συνδυασμού Κοινωνία Ενεργών Πολιτών, στον 19ο Λαϊκό Δρόμο στη μνήμη του Τάσου Μιζηκάκη αθλητή στίβου, που έγινε στον δάσος Μορέλα.

Στην εκδήλωση μετάλλια στα παιδιά που πρώτευσαν έδωσαν οι Γιώργος Στεφανόπουλος, ολυμπιονίκης της πυγμαχίας και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος του συνδυασμού και ο φίλος της Κοινωνίας Ενεργών Πολιτών Βαλέριος Λεωνίδης, ολυμπιονίκης της άρσης βαρών.

Την Δευτέρα, 5-5-2014, η υποψήφια δήμαρχος κ. Μαρία Γώγου επισκέφθηκε το αμαξοστάσιο στη Λυκόβρυση, τον χώρο μεταφόρτωσης των κλαδιών, όπου υπάρχει πρόβλημα, που η λύση του καθίσταται επιτακτική και άμεση και το ΚΑΠΗ Λυκόβρυσης, όπου είχε συζήτηση με άτομα τρίτης ηλικίας.

Από τον διάλογο έγινε καθαρό το βασικό αίτημα για αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών και την επέκτασή τους και σε άλλους τομείς. Αιτήματα, που όπως ανέφερε η κ. Μαρία Γώγου, έχουν ήδη ενσωματωθεί στο πρόγραμμα του συνδυασμού της Κοινωνίας Ενεργών Πολιτών.

Κατά το ίδιο χρονικό διάστημα, όλοι οι υποψήφιοι της Κοινωνίας Ενεργών Πολιτών, χωρισμένοι σε ομάδες, βρέθηκαν στις γειτονιές της Λυκόβρυσης και της Πεύκης μοιράζοντας υλικό του συνδυασμού, συνεχίζοντας το καθημερινό διάλογο με τους πολίτες.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet