ΦΥΣΑΕΙ ΚΟΝΤΡΑ… υπέρ του ουκρανικού λαού
Πολιτική

ΦΥΣΑΕΙ ΚΟΝΤΡΑ… υπέρ του ουκρανικού λαού

Ανακοίνωση με αφορμή τα πρόσφατα φρικτά γεγονότα στην Ουκρανία εξέδωσε η δημοτική παράταξη ΦΥΣΑΕΙ ΚΟΝΤΡΑ στην Αγία Παρασκευή, με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο Σπύρο Αλεξίου, καλώντας ταυτόχρονα σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τα γραφεία της Ε.Ε. Ακολουθεί η ανακοίνωση:

Το δράμα που εκτυλίσσεται στην Ουκρανία και κορυφώθηκε με τη σφαγή στην Οδησσό μάς αφορά όλους και όλες. Η κυβέρνηση των ΝΑΖΙ που επέβαλαν στη χώρα η Ε.Ε. και οι ΗΠΑ προχωρά σε αληθινά ολοκαυτώματα, χρησιμοποιώντας τα ναζιστικά τάγματα εφόδου. Σπρώχνει τη χώρα στον εμφύλιο πόλεμο με ανυπολόγιστες συνέπειες και για τον λαό της Ουκρανίας, αλλά και για την ειρήνη σε όλην την περιοχή. Οι φριχτές εικόνες της εν ψυχρώ δολοφονίας δεκάδων πολιτών δεν ξυπνούν μόνο μνήμες του παρελθόντος, θα γίνουν και εικόνες του μέλλοντος αν τώρα δεν ορθωθούμε απέναντι στη ναζιστική πανούκλα και στους αδίστακτους προστάτες της, την Ε.Ε. και τις ΗΠΑ.

Καλούμε όλους τους πολίτες της Αγ. Παρασκευής στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας, Τρίτη 6 Μαίου 7.00 μ.μ., στα γραφεία της Ε.Ε.

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΝ ΟΥΚΡΑΝΙΚΟ ΛΑΟ, ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΩΝ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΕΜΒΑΣΕΩΝ

ΟΙ ΛΑΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet