Μεγάλα ονόματα του ποδοσφαίρου στον φιλανθρωπικό αγώνα του Ηρακλείου
Κοινωνία

Μεγάλα ονόματα του ποδοσφαίρου στον φιλανθρωπικό αγώνα του Ηρακλείου

Η ιστορία και το μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου συναντήθηκαν στο όνομα της αλληλεγγύης και της προσφοράς, στον φιλανθρωπικό αγώνα ποδοσφαίρου που διοργάνωσε ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής ανάμεσα στις ομάδες της Ακαδημίας του Δήμου και της Μεικτής του Παιδικού Χωριού SOS Βάρης, με στόχο την συγκέντρωση -αντί εισιτηρίου- αγαθών πρώτης ανάγκης για τα Παιδικά Χωριά.

Στο δημοτικό γήπεδο Κύμης, για να στηρίξουν αυτήν την προσπάθεια και να δουν τα παιδιά να παίζουν όμορφο ποδόσφαιρο, βρέθηκαν οι δόξες της Εθνικής μας και δη μέλη της ομάδας του Euro 2004, ο Άγγελος Μπασινάς, ο Αντώνης Νικοπολίδης, ο Σωτήρης Κυργιάκος και ο Νίκος Κωστένογλου, οι οποίοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Δήμου και της δημοτικής επιχείρησης ΚΕΑΕΔΗΑ (που έχει και την ευθύνη της λειτουργίας των δημοτικών Ακαδημιών ποδοσφαίρου).

Πριν τον αγώνα, οι Ακαδημίες έκοψαν την πρωτοχρονιάτική τους πίτα, με τον πρόεδρο της ΚΕΑΕΔΗΑ, Μάνο Βαβουράκη, να εύχεται το 2017 να είναι μια καλύτερη χρονιά για όλους και να υπόσχεται ότι ο Δήμος θα συνεχίσει να στηρίζει τον τοπικό αθλητισμό και τα παιδιά.

«Συνεχίζουμε την συνεργασία αγάπης που έχουμε ξεκινήσει με τον Δήμο Ηρακλείου Αττικής για να στηρίξουμε το παιδί και την οικογένεια», σχολίασε ο γενικός διευθυντής των Παιδικών Χωριών SOS Ελλάδος, Γιώργος Πρωτόπαππας, ενώ, από την πλευρά των παλαίμαχων ποδοσφαιριστών, ο Νίκος Κωστένογλου τόνισε τον ρόλο που έχει ο Αθλητισμός στην κοινωνία ως μέσο αλληλεγγύης.

«Όταν ο Δήμος, η κοινωνία και ο Αθλητισμός ενώνουν δυνάμεις για τα παιδιά δημιουργούμε κάτι όμορφο, κάτι ανθρώπινο, κάτι αληθινό. Επιδίωξή μας είναι να συνεχίσουμε και να τονώσουμε αυτές τις συνέργειες, όπως η συγκεκριμένη με τα Παιδικά Χωριά SOS, για όσο χρειαστεί με την ευχή, βέβαια, κάποια στιγμή να μην χρειάζονται άλλο…», το μήνυμα του δημάρχου Ηρακλείου Αττικής, Νίκου Μπάμπαλου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet