Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου Ψαλιδίου «Ζωοδόχος Πηγή»
Κοινωνία

Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου Ψαλιδίου «Ζωοδόχος Πηγή»

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε ο Εξωραϊστικός & Εκπολιτιστικός Σύλλογος Ψαλιδίου «Ζωοδόχος Πηγή» με τη συμμετοχή πλήθους μελών και φίλων και εκπροσώπων του Δήμου Αμαρουσίου.

Τον χαιρετισμό και τις ευχές για το νέο έτος του δημάρχου Αμαρουσίου, Γιώργου Πατούλη, μετέφερε στους παριστάμενους η αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Αθλητισμού, Ρένα Χαλιώτη, υπογραμμίζοντας ότι «ο Σύλλογος Ψαλιδίου είναι ένας δραστήριος σύλλογος που πάντα σε αγαστή συνεργασία με τον Δήμο Αμαρουσίου καταβάλλει προσπάθειες για την αναβάθμιση της περιοχής». Αναφερόμενη στους στόχους της διοίκησης για το 2017 σημείωσε ότι «παρά το γεγονός ότι διανύουμε μια δύσκολη συγκυρία, η διοίκηση Πατούλη με πρωτοπόρο τον δήμαρχο μας θα προσπαθήσει το νέο έτος να είναι μία δημιουργική χρονιά για όλο το Μαρούσι».

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του Συλλόγου, Δημήτρης Θεοχάρης, ευχαρίστησε τους παριστάμενους για την παρουσία τους στην εκδήλωση και ευχήθηκε σε όλους Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν, επίσης, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Επαμεινώνδας Γαρδέλης, ο αντιδήμαρχος Βασίλης Κόκκαλης και οι δημοτικοί σύμβουλοι Νικόλαος Πέππας, Ελένη Λέκκα, Επαμεινώνδας Κατσιγιάννης, Ελένη Βλάχου-ΣταματάκηΛευτέρης Μαγιάκης, Κατερίνα Ψάλτη, Πέτρος Κούκουζας και Δημήτρης Κουτσουβέλης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet