Βάζει «πόδι» στο Δ.Σ. του ΠΑΟΔΑΠ ο πρώην δήμαρχος Αγ. Παρασκευής
Αθλητισμός

Βάζει «πόδι» στο Δ.Σ. του ΠΑΟΔΑΠ ο πρώην δήμαρχος Αγ. Παρασκευής

Στο Διοικητικό Συμβούλιο του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Αγίας Παρασκευής (ΠΑΟΔΑΠ) θα μετέχει από εδώ και στο εξής, ως μέλος, ο πρώην δήμαρχος της πόλης, Βασίλης Ζορμπάς.

Ο επικεφαλής της παράταξης Αγία Παρασκευή η Πόλη μας θα συμμετάσχει στο Δ.Σ., καθώς κάνει λόγο για «κατάντια» του Οργανισμού τα τελευταία δυόμιση χρόνια, με ευθύνη του νυν προέδρου, Σωτήρη Παπαμιχαήλ και τη στήριξη του δημάρχου Γιάννη Σταθόπουλου, όπως σημειώνεται στην ακόλουθη ανακοίνωση:

Τα όσα συμβαίνουν στον Πολιτιστικό και Αθλητικό Οργανισμό του Δήμου μας (ΠΑΟΔΑΠ) τα τελευταία δυόμισι χρόνια, δεν τιμούν τον Δήμο μας και ιδιαίτερα τη δημοτική Αρχή.

Υπενθυμίζουμε επιγραμματικά:

1. Την εξαπάτηση του Διοικητικού Συμβουλίου από τη διοίκηση του Οργανισμού, με αποτέλεσμα την αποχώρηση παράταξης της αντιπολίτευσης από το Διοικητικό Συμβούλιο.

2. Τη μη πληρωμή των γυμναστών, που τους οδήγησε στο να καταθέσουν αγωγή κατά του ΠΑΟΔΑΠ.

3. Τις αυθαίρετες και παράνομες κατασκευές (όπως έκρινε η Πολεοδομία) σε δασική έκταση στο πρώην Στρατόπεδο «Σπυρούδη».

3. Τη μη πληρωμή των καθηγητών του Ωδείου επί τετράμηνο περίπου, λόγω ολιγωρίας και καθυστέρησης των ενεργειών για υπογραφή συμβάσεων.

4. Την κατάρρευση των εσόδων του Οργανισμού, αφού μειώθηκαν δραματικά οι δημότες που παρακολουθούν τα προγράμματα, λόγω των συνεχών παλινωδιών της διοίκησης.

5. Τη διάλυση των Εργαστηρίων Τέχνης με τις αυξήσεις στα δίδακτρα και τις μειώσεις του ωρομισθίου των καθηγητών, που οδήγησαν στην αθρόα αποχώρηση καθηγητών και σπουδαστών. Σημειώνεται ότι από τους 350 ενήλικες σπουδαστές του 2015 – 2016, σήμερα απέμειναν περίπου από 100. Στους δε καθηγητές οφείλονται δεδουλευμένα 7 μηνών.

6. Την ακύρωση αποφάσεων του Οργανισμού που λήφθηκαν με παράνομο τρόπο, την αυταρχική συμπεριφορά της διοίκησης που οδήγησε σε πολλαπλές αποχωρήσεις μελών ακόμη και της πλειοψηφίας και πάρα πολλά άλλα.

Την ευθύνη για την κατάντια αυτή φέρει ο πρόεδρος του Οργανισμού, Σωτήρης Παπαμιχαήλ, αλλά και ο δήμαρχος που τον ανέχεται και σταθερά τον στηρίζει. Και μάλιστα, παρά τις αντιρρήσεις σύσσωμης της αντιπολίτευσης, που ανέδειξε και απέδειξε την ανεπάρκεια και την επικινδυνότητα της διοίκησής του, ο δήμαρχος Γιάννης Σταθόπουλος του ανανέωσε τη θητεία.

Η παράταξή μας, που δημιούργησε τον ΠΑΟΔΑΠ και τον παρέδωσε ακμαίο και σε υψηλά επίπεδα, αποδεικνύοντας την ευαισθησία και το ιδιαίτερο ενδιαφέρον της για τα πολιτιστικά και αθλητικά θέματα του Δήμου, αποφάσισε να μετέχει στο Διοικητικό Συμβούλιο του Οργανισμού ως μέλος και ο επικεφαλής της και πρώην δήμαρχος Βασίλης Ζορμπάς.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet