Μεγάλη εκτός έδρας νίκη για την «Αγία»
Αθλητισμός

Μεγάλη εκτός έδρας νίκη για την «Αγία»

Μεγάλη εκτός έδρας νίκης πέτυχε η γυναικεία ομάδα του Γυμναστικού Συλλόγου Αγίας Παρασκευής (ΓΣΑΠ) απέναντι στον Σπόρτιγκ με σκορ 59-64.

Συγκεκριμένα, στο τελευταίο παιχνίδι του α΄ γύρου του πρωταθλήματος της Α2 Γυναικών η ομάδα της Αγίας Παρασκευής επιφύλασσε το καλύτερο στο κοινό της. Νίκη επί του Σπόρτιγκ μέσα στο σπίτι του, μία νίκη με τεράστια ψυχολογική σημασία, νίκη που στην λήξη του α΄ γύρου τοποθετεί την ομάδα του ΓΣΑΠ στη 2η θέση της βαθμολογίας, μόλις ένα πόντο πίσω από τον Ίκαρο.

Τα κορίτσια της «Αγίας» έπαιξαν σε άμυνα και επίθεση με πάθος που πολλές φορές τα οδήγησε σε πολλά αβίαστα λάθη. Στις τραυματίες Πολιτοπούλου, Γκάνια προστέθηκε και η Καράμπελα.

Επόμενος αγώνας με το Αρκάδι, την Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2017, στο Ρέθυμνο, στην πρώτη αγωνιστική του β΄ γύρου.

Δεκάλεπτα: 22-24, 15-13, 14-10, 08-17.

ΣΠΟΡΤΙΓΚ (Νανάκος): Εμμανουηλίδου 14(1), Δανούση 12(3), Μπρέλλου, Βαφειάδη 4, Μουζάκη 8, Χαλικιά 12, Ιωαννίδου 3(1), Σερέπα, Δανδουλάκη Μ. 6

ΓΣΑΠ (Αναγνωστόπουλος, Στρατάκος): Μακρυνίκα 6, Καμμένου 24(5), Κοντογιάννη 9(1), Κλείτσα 7(1), Ψωμά 1, Πετυχάκη 4, Τριχά 9, Κούκη 4, Αμίτση, Γρύλλια.

Στους αγώνες των υπολοίπων ομάδων του ΓΣΑΠ τα αποτελέσματα έχουν ως εξής;

Νεάνιδες: ΓΣΑΠ – ΜΕΛΑΣ 63-53

Δεκάλεπτα: 13 -6,  17 -17, 13 -19,  20 -11

Με νίκη ξεκίνησε ο πρώτος αγώνας της χρονιάς για τις νεάνιδες του ΓΣΑΠ μετά από έναν μήνα απραξίας. Το παιχνίδι απέναντι στην ομάδα του ΜΕΛΑ ξεκίνησε δυναμικά, ιδιαίτερα αμυντικά, δίνοντας έτσι την ευκαιρία στην ομάδα της Αγίας Παρασκευής να ανοίξει τη διαφορά υπέρ της μέχρι και τους 17 πόντους.

Από τα μέσα, όμως, του δευτέρου δεκαλέπτου, αμυντικά κυρίως λάθη, μετέτρεψαν το παιχνίδι σε ντέρμπι, με τον ΜΕΛΑ να υπολείπεται μόνον έναν πόντο στο τέλος της τρίτης περιόδου. Τα κορίτσια της Αγίας Παρασκευής δεν έχασαν την ψυχραιμία τους και πήραν τελικά τη νίκη με διαφορά, χωρίς να αφήσουν την άλλη ομάδα να περάσει μπροστά σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού.

Επόμενη αγωνιστική για τις νεάνιδες τη Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2017 με αντίπαλο την ομάδα των Μελισσίωνεκτός έδρας (21:45).

ΓΣΑΠ (Αργυρίου): Χριστοπούλου, Σφήκα, Πλώτα, Αμίτση 4, Χριστοδούλου, Περβανά, Κανιαδάκη 19(3), Χονδρογιάννη 4, Κούκη 26, Γρ;ύλλια 10, Ζανίκα.

ΜΕΛΑΣ (Σκαμπά, Τσιαντούκα): Καπένη 8, Φραγκούλη 4, Μπένου, Καρανικόλα 19(1), Μονεμβάσιου 12(3), Τρυφωνίδη 8, Τουλούπη 2, Κοτρώτσιου.

Κορασίδες Ομάδα Α: ΓΣΑΠ – ΑΡΗΣ ΑΚΟ ΧΟΛΑΡΓΟΥ 35-30

Δεκάλεπτα: 06-02, 06-09, 08-08, 15-11.

Πρώτο παιχνίδι του 2017 για την Α ομάδα κορασίδων του ΓΣΑΠ που ξεκίνησε πολύ δυναμικά ως προς την άμυνα και προηγήθηκε της ομάδας του ΑΡΗ ΑΚΟ Χολαργού με 06-02 στο α΄ δεκάλεπτο, αφού δέχτηκε τους πρώτους πόντους στα τελευταία 12 δευτερόλεπτα. Στο β΄ δεκάλεπτο τα κορίτσια του ΓΣΑΠ χαλάρωσαν και έτσι η αντίπαλη ομάδα κατάφερε να μειώσει με 12-11 στο ημίχρονο. Στο  γ΄ δεκάλεπτο οι ομάδες πέτυχαν τους ίδιους πόντους και έτσι έληξε ισόπαλο. Στο δ΄ δεκάλεπτο, όμως, η ομάδα του ΓΣΑΠ έπαιξε καλύτερα και κατάφερε να πάρει την νίκη με 35-30, αλλά δεν κατάφερε να καλύψει τη διαφορά της ήττας της στον α΄ γύρο.

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για την Α΄ Ομάδα Κορασίδων του ΓΣΑΠ το Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2017,μ στις 19:30, στο γήπεδο Κοντοπεύκου απέναντι στην ομάδα του ΑΠΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ.

ΓΣΑΠ (Χριστοδούλου): Χονδροπούλου, Θεοφάνη, Πλωτά, Χριστοπούλου, Κακοσούρη, Λούκα, Πατσατζή, Λιλικάκη, Ξηραδάκη, Ζανίκα, Χριστοδούλου, Γεωργοπούλου.

ΑΡΗΣ ΑΚΟ ΧΟΛΑΡΓΟΥ (Στρατίκη, Αθανασίου): Παπουτσή, Τσενόλη, Πετρουλάκη, Δασκαλοπούλου, Καβάσιλα, Θανάσουλα, Σαιτά, Λάσκαρη, Χριστοφίλη, Ιντζόγλου, Σύψη, Καρέκλη.

Κορασίδες Ομάδα Β: ΓΣΑΠ – ΑΕΝ ΚΗΦΙΣΙΑΣ 22-50

Δεκάλεπτα: 06-19, 06-06, 04-17, 06-08

Ο τελευταίος αγώνας του τουρνουά δεν είχε το προσδοκώμενο αποτέλεσμα για τη Β Ομάδα Κορασίδων του ΓΣΑΠ, καθώς η ομάδα της Αγίας Παρασκευής παρουσιάστηκε «κακή», κυρίως αμυντικά, απέναντισ την ΑΕΝ Κηφισιάς.  Σε δύο μόνο δεκάλεπτα μπόρεσε η ομάδα του ΓΣΑΠ να είναι ανταγωνιστική, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό. Ο αγώνας έληξε με σκορ 22-50 υπέρ της Κηφισιάς.

Με τη συμμετοχή τους στο πρωτάθλημα οι κορασίδες της ομάδας Β του ΓΣΑΠ απέκτησαν ανεκτίμητες εμπειρίες, αφού οι περισσότερες κοπέλες εμφανίστηκαν πρώτη φορά σε επίσημα παιχνίδια. Αυτός ήταν, άλλωστε, σύμφωνα με τη διοίκηση του Συλλόγου, ο κύριος στόχος της συμμετοχής στο πρωτάθλημα, στο οποίο η ομάδα το ΓΣΑΠ κατάφερε να πετύχει δύο νίκες και της δόθηκε η δυνατότητα να αγωνιστεί εναντίον ομάδων όπως ο Παναθηναϊκός, ο Αθηναϊκός κ.ά.

Μέχρι τις αρχές Μαρτίου οι αθλήτριες της Β΄ ομάδας κορασίδων του Συλλόγου θα προετοιμάζονται για το τουρνουά των παγκορασίδων στο οποίο θα πάρουν μέρος.

ΓΣΑΠ (Χριστοδούλου): Ζερβού, Χριστοπούλου, Θεοφάνη, Γάζου, Χαΐνη, Κυρκοπούλου, Λαχανά, Ζανίκα, Λάινα, Γιαννακοπούλου.

ΑΕΝ ΚΗΦΙΣΙΑΣ (Κατρά): Φραγκούλη, Σικιαρίδη, Κουτρούλη, Ψύλλια, Μακρίδη, Καστρινάκη, Λουκρέζη, Σαρλάνη, Παπαχαρίση, Καττή.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet