Ν. Χιωτάκης: “Συγκροτήσαμε ψηφοδέλτιο νίκης”
Πολιτική

Ν. Χιωτάκης: “Συγκροτήσαμε ψηφοδέλτιο νίκης”

Ο επικεφαλής του συνδυασμού, δήμαρχος Κηφισιάς και εκ νέου υποψήφιος δήμαρχος, Νίκος Χιωτάκης παρουσίασε επισήμως τους υποψήφιους δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους του συνδυασμού ΣΙΓΟΥΡΑ ΒΗΜΑΤΑ, στην Πινακοθήκη Κουβουτσάκη.

Στην ομιλία του, σε μία, σύμφωνα με την ανακοίνωση, ασφυκτικά γεμάτη αίθουσα, ο κ. Νίκος Χιωτάκης εξέφρασε την ικανοποίηση του γιατί στο ψηφοδέλτιο συμμετέχουν άνθρωποι με γνώση και εμπειρία στην αυτοδιοίκηση αλλά και νέοι, με επιστημονική κατάρτιση, αγάπη για την πόλη τους και με διάθεση να προσφέρουν.

«Συγκροτήσαμε ένα ψηφοδέλτιο νίκης που διαθέτει την εμπειρία και τη γνώση των συνεργατών μου όλα αυτά τα χρόνια στον Δήμο Κηφισιάς, μαζί με τη ζωντάνια και την διαφορετική ματιά των νέων. Πρόσωπα με διαφορετικές αφετηρίες, αλλά με κοινό όραμα. Το καλό της πόλης μας», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Ν. Χιωτάκης.

Ο δήμαρχος Κηφισιάς στην ομιλία του έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στα οικονομικά στοιχεία του Δήμου, στον περιορισμό των εξόδων αλλά και στη βελτίωση των οικονομικών δεικτών που είχαν ως αποτέλεσμα ο ισολογισμός να είναι πλεονασματικός και να προχωρήσει ο Δήμος σε μείωση των ανταποδοτικών τελών.

«Διεκδικήσαμε πόρους για την εκτέλεση έργων που βελτιώνουν την καθημερινότητα των συμπολιτών μας και ενισχύουν τις υποδομές της πόλης μας. Εξασφαλίσαμε 60 εκατομμύρια ευρώ από το ΕΣΠΑ κι άλλα χρηματοδοτικά προγράμματα, με αποτέλεσμα το διάστημα 2011-2014 να εκτελείται το μεγαλύτερο τεχνικό πρόγραμμα έργων που έγινε ποτέ στην πόλη. Δώσαμε προτεραιότητα στην ανάληψη κοινωνικών δράσεων και πρωτοβουλιών και ενισχύσαμε τις κοινωνικές δομές και υπηρεσίες μας, ώστε να στηρίξουμε αποτελεσματικά σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία τους συμπολίτες μας που είχαν ανάγκη. Στον τομέα της καθαριότητας, παρά τη μείωση του προσωπικού της υπηρεσίας, πετύχαμε σημαντικές διακρίσεις. Ενισχύσαμε τον “πράσινο χαρακτήρα” του προαστίου μας, αναδεικνύοντας τους ελεύθερους χώρους, τα πάρκα και τις πλατείες. Με τη δική σας στήριξη, θα συνεχίσουμε το έργο και την προσπάθειά μας. Οι πολίτες πρέπει να εμπιστευτούν ξανά εκείνους που έχουν τη γνώση και την ικανότητα, να πάνε τον Δήμο μπροστά, με Σίγουρα Βήματα» τόνισε ο κ. Νίκος Χιωτάκης.

Αναφερόμενος στο πρόγραμμα του συνδυασμού ο δήμαρχος Κηφισιάς υπογράμμισε ότι «Έχουμε καταρτίσει ένα ρεαλιστικό κι εφαρμόσιμο πρόγραμμα που απαντά στις μελλοντικές ανάγκες της πόλης και των συμπολιτών μας. Για να γίνει πράξη το πρόγραμμα αυτό, θα στηριχθούμε στις ισχυρές βάσεις αυτών που ήδη έχουν γίνει, θα διεκδικήσουμε αυτά που πιστεύουμε ότι η πόλη μας δικαιούται, θα εκμεταλλευθούμε τις γνώσεις και την εμπειρία μας για να κάνουμε για το προάστιό μας και στο μέλλον ακόμη περισσότερα».

Ακολούθησε η παρουσίαση των υποψηφίων δημοτικών και τοπικών συμβούλων του συνδυασμού ΣΙΓΟΥΡΑ ΒΗΜΑΤΑ και στις τρεις Δημοτικές Ενότητες, Κηφισιάς, Νέας Ερυθραίας και Εκάλης.

Δείτε τα ονόματα των υποψηφίων του συνδυασμού ΣΙΓΟΥΡΑ ΒΗΜΑΤΑ.

ΣΙΓΟΥΡΑ ΒΗΜΑΤΑ: Εγκαίνια εκλογικού κέντρου στην Κηφισιά

 

Αμέσως μετά πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του συνδυασμού στην Κηφισιά το οποίο βρίσκεται στη διασταύρωση των οδών Λεβίδου και Παπαδιαμάντη.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet