Ροή Ειδήσεων
Γ. Μυλωνάκης: Η αντιπολίτευση «δραπέτευσε» από τη συνεδρίαση του απολογισμού της δημοτικής αρχής Γ. Μυλωνάκης: Η αντιπολίτευση «δραπέτευσε» από τη συνεδρίαση του απολογισμού της δημοτικής αρχής Εξηγήσεις για το σκάνδαλο των πολεοδομιών ζητεί η Συμμαχία για την Ανατροπή στο Μαρούσι Εξηγήσεις για το σκάνδαλο των πολεοδομιών ζητεί η Συμμαχία για την Ανατροπή στο Μαρούσι Κινηματογραφικές βραδιές από τις 18/6 έως τις 18/7 στον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης Κινηματογραφικές βραδιές από τις 18/6 έως τις 18/7 στον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης Ημερίδα με θέμα «Οι Δήμοι στην εποχή της Τεχνητής Νοημοσύνης» από την ΚΕΔΕ Ημερίδα με θέμα «Οι Δήμοι στην εποχή της Τεχνητής Νοημοσύνης» από την ΚΕΔΕ Συνέντευξη Τύπου του Ν. Χαρδαλιά για την παρουσίαση του «Attica Roots Festival» Συνέντευξη Τύπου του Ν. Χαρδαλιά για την παρουσίαση του «Attica Roots Festival» Γ. Μυλωνάκης: Η αντιπολίτευση «δραπέτευσε» από τη συνεδρίαση του απολογισμού της δημοτικής αρχής Γ. Μυλωνάκης: Η αντιπολίτευση «δραπέτευσε» από τη συνεδρίαση του απολογισμού της δημοτικής αρχής Εξηγήσεις για το σκάνδαλο των πολεοδομιών ζητεί η Συμμαχία για την Ανατροπή στο Μαρούσι Εξηγήσεις για το σκάνδαλο των πολεοδομιών ζητεί η Συμμαχία για την Ανατροπή στο Μαρούσι Κινηματογραφικές βραδιές από τις 18/6 έως τις 18/7 στον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης Κινηματογραφικές βραδιές από τις 18/6 έως τις 18/7 στον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης Ημερίδα με θέμα «Οι Δήμοι στην εποχή της Τεχνητής Νοημοσύνης» από την ΚΕΔΕ Ημερίδα με θέμα «Οι Δήμοι στην εποχή της Τεχνητής Νοημοσύνης» από την ΚΕΔΕ Συνέντευξη Τύπου του Ν. Χαρδαλιά για την παρουσίαση του «Attica Roots Festival» Συνέντευξη Τύπου του Ν. Χαρδαλιά για την παρουσίαση του «Attica Roots Festival»

Νιγηρία: Έως και 236 νεκροί από βομβαρδισμό καταυλισμού εκτοπισμένων

Νιγηρία: Έως και 236 νεκροί από βομβαρδισμό καταυλισμού εκτοπισμένων

Στους 236 νεκρούς ενδέχεται να ανέλθει ο τραγικός απολογισμός από τον κατά λάθος βομβαρδισμό καταυλισμού εκτοπισμένων, στο βορειοανατολικό τμήμα της Νιγηρίας, από την Πολεμική Αεροπορία της χώρας.

Στον καταυλισμό είχαν βρει καταφύγιο πολίτες που είχαν εγκαταλείψει τις εστίες τους για να γλιτώσουν από τις βιαιοπραγίες της Μπόκο Χαράμ.

Προηγούμενος απολογισμός που είχαν δώσει οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα έκανε λόγο για τουλάχιστον 90 νεκρούς. Εντούτοις, πολλές «συγκλίνουσες μαρτυρίες» μιλούν πλέον για 170 νεκρούς.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, το πολεμικό αεροπλάνο έριξε δύο βόμβες στον καταυλισμό, η μία εκ των οποίων έπεσε σε πυκνοκατοικημένη συνοικία.

Πηγή: in.gr, με πληροφορίες από ΑΠΕ/Γαλλικό

Δημοφιλή άρθρα