«Ξηλώνεται» το ΠΕΑΠ Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης
Αθλητισμός

«Ξηλώνεται» το ΠΕΑΠ Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης

Μετά την πρόεδρό του, Μαρίνα Πατούλη – Σταυράκη, εκτός ΠΕΑΠ (νομικό πρόσωπο του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης για το Περιβάλλον, τον Αθλητισμό & τον Πολιτισμό) βρίσκεται πλέον το μέλος του Δ.Σ. Βενετία Δημητρίου – Κολοκοτρώνη, εξαιτίας «όσων λυπηρών έχουν συμβεί το τελευταίο διάστημα και αμαυρώνουν το σπουδαίο έργο που όλοι μαζί επιτελέσαμε επί 2,5 χρόνια», όπως αναφέρει στην επιστολή παραίτησής της.

Ακολουθεί η επιστολή παραίτησης του μέλους του Δ.Σ. του ΠΕΑΠ:

Δευτέρα, 23 Ιανουαρίου 2017

ΔΗΛΩΣΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ Δ.Σ ΤΟΥ ΝΠΔΔ ΠΕΑΠ ΔΗΜΟΥ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗΣ – ΠΕΥΚΗΣ

Με την παρούσα επιστολή θα ήθελα να δηλώσω την παραίτησή μου από το Δ.Σ. του ΝΠΔΔ ΠΕΑΠ Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης εξαιτίας των όσων λυπηρών έχουν συμβεί το τελευταίο διάστημα και αμαυρώνουν το σπουδαίο έργο που όλοι μαζί επιτελέσαμε επί 2,5 χρόνια.

Με την ανάληψη των καθηκόντων μας, τον Σεπτέμβριο του 2014, θέσαμε τις βάσεις μια νέας χρηστής διοίκησης, με αρχές και αξίες, υπηρετώντας τους πολίτες μας. Και τα καταφέραμε.

Η αποχώρηση της προέδρου κας Μαρίνας Πατούλη – Σταυράκη με οδηγεί στην απόφαση παραίτησης για λόγους που είναι προφανείς και εξέθεσα με πρόσφατη επιστολή μου.

Μαζί της συμπορεύθηκα στην εκ βάθρων ανανέωση του Νομικού Προσώπου, μαζί της αποχωρώ, ευελπιστώντας το ΠΕΑΠ να συνεχίσει να είναι ένα υγιές Νομικό Πρόσωπο, προς όφελος των δημοτών μας.

Μετά τιμής

Βενετία Δημητρίου – Κολοκοτρώνη

Μέλος Δ.Σ. ΠΕΑΠ

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet