Σε εκδηλώσεις κοπής πίτας Συλλόγων του Δήμου η Μ. Πατούλη-Σταυράκη
Κοινωνία

Σε εκδηλώσεις κοπής πίτας Συλλόγων του Δήμου η Μ. Πατούλη-Σταυράκη

Η ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλος, παραιτηθείσα πρόεδρος του ΝΠΔΔ ΠΕΑΠ Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης, εντεταλμένη σύμβουλος Πολιτισμού του ΕΔΔΥΠΠΥ, Μαρίνα Πατούλη-Σταυράκη, παραβρέθηκε το Σαββατοκύριακο 21 & 22 Ιανουαρίου στις εθιμοτυπικές εκδηλώσεις κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας αξιόλογων συλλόγων και φορέων του Δήμου και συγκεκριμένα του Α.Ο. Αστέρα Πεύκης, του Συλλόγου Ηπειρωτών Βορείων Προαστίων, του Λαογραφικού, Ιστορικού Συλλόγου Πεύκης «Πευκιώτικες Ρίζες», του  Εξωραϊστικού – Πολιτιστικού & Αθλητικού συλλόγου Λυκόβρυσης – Πεύκης «Αριστοτέλης».

Η κα Μ. Πατούλη με την παρουσία της ευχήθηκε «Καλή Χρονιά», ενώ συνεχάρη τους προέδρους και τα μέλη των Διοικητικών Συλλόγων των Συλλόγων για τη θεσμική προαγωγή των αθλητικών, πολιτιστικών και διαχρονικών αξιών που υπηρετούν στο Δήμο μας.

Πιο συγκεκριμένα, η κα Πατούλη απευθυνόμενη στον πρόεδρο του Α.Ο. Αστέρας Πεύκης, Δημ. Κασάπογλου, τόνισε: «Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια τόσο σε εσάς όσο και στους αθλητές του Συλλόγου σας που κάθε χρόνο αναδεικνύεται τον Δήμο μας στα υψηλότερα αγωνιστικά βάθρα».

Κόβοντας το κομμάτι της από την πίτα του Συλλόγου Ηπειρωτών, απευθυνόμενη στην πρόεδρο, Δώρα Παππά, ανέφερε: «Αιώνια τιμή και ευγνωμοσύνη στους Ηπειρώτες ευεργέτες που δίδαξαν, ενέπνευσαν και καθοδηγούν όλους εμάς σήμερα να γινόμαστε καλύτεροι με τον πλησίον μας, υπομονετικοί αλλά και χρήσιμοι για το κοινωνικό σύνολο».

Τιμώντας την εκδήλωση του Συλλόγου «Πευκιώτικες Ρίζες» και απευθυνόμενη στην πρόεδρο, Ζωή Πιπερίγκου, τόνισε: «Οφείλουμε να στηρίζουμε την ιστορική, πολιτιστική και λαογραφική προσπάθεια των “Πευκιώτικων Ριζών”, βαδίζοντας στα χνάρια εκείνων που είχαν αξίες και ιδανικά».

Τέλος, κατά την εκδήλωση του Συλλόγου «Αριστοτέλης» και απευθυνόμενη στον πρόεδρο του Συλλόγου, Λευτέρη Γιαννουλόπουλο, δήλωσε: «Ως παραιτηθείσα πρόεδρος του ΠΕΑΠ εξήγγειλα την πρόθεση της διοίκησής μας να δημιουργήσουμε ανεξάρτητη αίθουσα σκάκι για τα μέλη του πνευματικού αθλήματος, αλλά και ως μάχιμη δημοτική σύμβουλος θα συνεχίσω να αγωνίζομαι για την ευόδωση αυτού του οραματικού στόχου».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet