Πλήθος κόσμου σε μία ακόμη διοργάνωση του Τομέα Πολιτισμού ΕΔΔΥΠΠΥ
Αυτοδιοίκηση

Πλήθος κόσμου σε μία ακόμη διοργάνωση του Τομέα Πολιτισμού ΕΔΔΥΠΠΥ

Κατάμεστο ήταν, για μία ακόμη φορά, το Δημοτικό Θέατρο Πεύκης, το Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2017, στη διαδημοτική πρωτοβουλία του Τομέα Πολιτισμού του Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων Προαγωγής Υγείας (ΕΔΔΥΠΠΥ) με την παρουσίαση της θεατρικής παράστασης «Ρωμαίος και Ιουλιέτα» του Μποστ, από το Α΄ Θεατρικό Εργαστήρι Ενηλίκων του Πολιτιστικού & Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Βριλησσίων.

Η πασίγνωστη κωμωδία, που ενθουσίασε τους εκατοντάδες πολίτες οι οποίοι γέμισαν ασφυκτικά το θέατρο, υποστηρίχθηκε από το ΝΠΔΔ Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης, ενώ τελούσε υπό την αιγίδα της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος.

Ο δήμαρχος Αγ. Παρασκευής, Γ. Σταθόπουλος, η σκηνοθέτης της παράστασης, Τ. Σταυροπούλου και η εντεταλμένη σύμβουλος Πολιτισμού ΕΔΔΥΠΠΥ, Μ. Πατούλη-Σταυράκη

Η εντεταλμένη σύμβουλος Πολιτισμού του ΕΔΔΥΠΠΥ, τέως πρόεδρος του ΝΠΔΔ ΠΕΑΠ Δήμου Λυκόβρυσης -Πεύκης, ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλος, Μαρίνα Σταυράκη-Πατούλη, στον χαιρετισμό της ανέφερε τα εξής: «Ως Τομέας Πολιτισμού ΕΔΔΥΠΠΥ θέτουμε υψηλούς στόχους και για το 2017 στη διαμόρφωση μια ενιαίας πανελλαδικής στρατηγικής που στο επίκεντρο έχει τον Πολιτισμό, τις αξίες που μεταλαμπαδεύει και το έμψυχο δυναμικό των Δήμων μας. Με όχημα τον Πολιτισμό οι κοινωνίες μας πρωταγωνιστούν στα διαδημοτικά δρώμενα, θεμελιώνοντας αμφίδρομες σχέσεις εμπιστοσύνης, δημιουργικής λογικής και πραγματικής αυτοδιοικητικής ανάπτυξης. Η θέληση του κόσμου να γεμίζει το θέατρο σε κάθε παράσταση ποιοτικής ψυχαγωγίας, μας δίνει τη δύναμη να συνεχίσουμε την προσπάθεια δημιουργίας πολιτισμού με διαδημοτικά οφέλη».

Η κα Μ. Πατούλη κλείνοντας ευχαρίστησε τους συντελεστές της παράστασης, καθώς και τον πρόεδρο της ΚΕΔΕ, δήμαρχο Αμαρουσίου, Γιώργο Πατούλη, για την αμέριστη, όπως σημείωσε, στήριξη σε κάθε δημιουργική πρωτοβουλία.

Την παράσταση σκηνοθέτησε η κα Τώνια Σταυροπούλου.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε ο δήμαρχος Αγίας Παρασκευής, Γιάννης Σταθόπουλος, ο πρόεδρος του Πολιτιστικού & Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Αγίας Παρασκευής, Σωτήρης Παπαμιχαήλ, ο αντιπρόεδρος του Πολιτιστικού & Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Βριλησσίων, Θεοφάνης Βαγενάς, ο πρώην δήμαρχος Βριλησσίων, Κώστας Ιωαννίδης, ο αντιπρόεδρος του ΝΠΔΔ ΠΕΑΠ Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης, Γιώργος Καρύμπας, ο επικεφαλής δημοτικής παράταξης και δημοτικός σύμβουλος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Δημήτρης Κωνστάντος, ο δημοτικός σύμβουλος Λυκόβρυσης – Πεύκης Κώστας Μπαλδεράνος, ο πρόεδρος του Α.Ο. Πεύκης, Σταύρος Μονεμβασιώτης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet