Ο Σύλλογος Κατοίκων Τσακού έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του
Κοινωνία

Ο Σύλλογος Κατοίκων Τσακού έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, ο Σύλλογος Κατοίκων Τσακού έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του την Κυριακή 29 Ιανουαρίου, σε αίθουσα διασκέδασης στην Αγία Παρασκευή, η οποία γέμισε από τα μέλη, τους γείτονες και τους φίλους του Συλλόγου.

Την εκδήλωση, στην οποία παρίστατο σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο, άνοιξε ο πρόεδρος του Συλλόγου, Β. Σαββίδης, με αναφορά στην άμεση βοήθεια και συνεργασία του Συλλόγου για την αντιμετώπιση της πρόσφατης κακοκαιρίας, όσον αφορά την περιοχή του Τσακού.

Στη συνέχεια η γραμματέας του Συλλόγου, Ι. Κουτσουρά, καλοσώρισε όλους τους παρευρισκόμενους που με την παρουσία τους τίμησαν την εκδήλωση.

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε η κοπή της πίτας από τον αντιπρόεδρο του Συλλόγου, Α. Μίχα. Ο τυχερός που κέρδισε το φλουρί ήταν ο δημοτικός σύμβουλος Κώστας Κρητικίδης, από την παράταξη Συμμαχία Ευθύνης.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης σύντομο χαιρετισμό απηύθηνε, ο δήμαρχος λέγοντας για την έντονη παρουσία του Συλλόγου Τσακού στα δρώμενα της πόλης.

Συνέχισαν με ευχές και χαιρετισμούς, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης και επικεφαλής της παράταξης Αγία Παρασκευή η Πόλη μας, τ. δήμαρχος, Βασίλης Ζορμπάς, ο επικεφαλής της ελάσσονος μειοψηφίας και επικεφαλής της παράταξης Συμμαχία Ευθύνης, πρώην δήμαρχος, Βασίλης Γιαννακόπουλος, ο επικεφαλής της παράταξης Μια γενιά μπροστά και δημοτικός σύμβουλος, Αλέξης Μουστόγιαννης και τέλος ο επικεφαλής της παράταξης Λαϊκή Συσπείρωση και δημοτικός σύμβουλος, Ανδρέας Γκιζιώτης.

Όπως κάθε χρόνο έτσι και εφέτος, το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου επέλεξε μια ομάδα για να βραβεύσει. Η φετινή ομάδα βράβευσης ήταν αυτή του χορευτικού του παιδικού Τμήματος. Ο δάσκαλος τους, Ανδρέας Κουντούρης, η κα Μαρία Δημητρίου που συνδράμει στην προσπάθεια του δασκάλου και ασφαλώς τα παιδιά. Τη βράβευση έκαναν τα μέλη του Δ.Σ. Γ. Δάρρας, Λ. Ασημάκης και Π. Πανουτσακόπουλος.

Εννοείται ότι τα παιδιά, για μια ακόμη φορά, έδωσαν ζωντάνια με την παρουσία τους και την επίδειξη του χορευτικού τους.

Στη συνέχεια τα χορευτικά τμήματα λάτιν, με δασκάλα τη Βιβιάνα Αποστολοπούλου, και τα παραδοσιακά, με δάσκαλο τον Γιώργο Αντωνίου, χόρεψαν και χειροκροτήθηκαν από όλους τους παρευρισκόμενους.

Ο τραγουδιστής Τάκης Κωνσταντακόπουλος, το μουσικό συγκρότημα «Μεσόγειος» και οι συνεργάτες τους έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και πλαισίωσαν με όμορφη μουσική και τραγούδια την εκδήλωση, στην οποία επικράτησε πολύ κέφι και διάθεση.

Εκτός από τον δήμαρχο και τους επικεφαλής των παρατάξεων, στην εκδήλωση παρευρέθηκε ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Γεράσιμος Βλάχος, οι αντιδήμαρχοι, Γιάννης Σιδέρης, Ελισάβετ Πετσατώδη, Σπύρος Παπαγεωργίου και Πάνος Γκόνης, οι δημοτικοί σύμβουλοι, Τερψιχόρη Γκιόκα, Σοφία Αϊδίνη, Χρύσα Κολώνια, Kωνσταντίνος Τσιαμπάς, Αθανάσιος Παπασταθάκης και Γιάννης Μυλωνάκης. Από συλλόγους παρέστησαν ο πρόεδρος του Συλλόγου Πευκακίων, Στέφανος Μπακογιάννης, ο πρόεδρος του Συλλόγου Κρητών κ. Κρασασάκης και ο κ. Παλιουράκης, η πρόεδρος του Συλλόγου Αρκάδων, Τζία Πριοβόλου, ο πρόεδρος της ΕΝΕΒΑΠ, Βασίλης Τσαγκάρης, η υπεύθυνη της Ανθρωπιστικής Βοήθειας του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας, κα Μανίκα, ο πρόεδρος του ΙΝΚΑ, Φώτης Αλεξόπουλος, η πρόεδρος του Κέντρου Πρόληψης «Αργώ», Γεωργία Πίσπα, ο πρόεδρος της Τοπικής Οργάνωσης της Ν.Δ., κ. Κωνσταντακόπουλος,
η διευθύντρια των Παιδικών Σταθμών Αγίας Παρασκευής, Αναστασία Γιαννάκη.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet