Στο 0-0 έμεινε η Κηφισιά με την Τριγλία Ραφήνας
Αθλητισμός

Στο 0-0 έμεινε η Κηφισιά με την Τριγλία Ραφήνας

Στο 0-0 έμειναν Κηφισιά και Τριγλία Ραφήνας για τη 18η αγωνιστική του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, σε έναν αγώνα με αρκετές φάσεις για τις δύο ομάδες, αλλά την μπάλα να μην καταλήγει στο… πλεκτό.

Στο πρώτο ημίχρονο την πρωτοβουλία την είχαν αρχικά οι φιλοξενούμενοι, που έχασαν σημαντική ευκαιρία με τον Ποτουρίδη, ο οποίος πρόλαβε την έξοδο του Γουμάγια, αλλά η προβολή του κατέληξε εκτός εστίας. Στο 12′ ήταν η ώρα των γηπεδούχων ν’ απειλήσουν την αντίπαλη εστία, αλλά ο Καρακώστας έστειλε την μπάλα με κοντινή προβολή πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Δήμιζα. Τρία λεπτά αργότερα και πάλι ο Ποτουρίδης απειλεί με σουτ την εστία του Γουμάγια, αλλά η μπάλα περνά λίγο άουτ.

Στο 27′ οι Κηφισιώτες θα «ζοριστούν» καθώς ο Τεγούσης μαρκάρει σκληρά κι αντικανονικά τον Μακρή και αντικρίζει τη δεύτερη κίτρινη κάρτα, παίρνοντας την άγουσα προς τα αποδυτήρια. Οι παίκτες της Ραφήνας άρχισαν να πιέζουν ακόμη περισσότερο, με χαρακτηριστικότερη τη φάση του 38′, όπου ο Γουμάγιας εξουδετέρωσε έξοχα το πλασέ του Παπασάβα, ο οποίος είχε βρεθεί μόνος απέναντί του. Ακολούθησε στο 41′ γκολ του Καλογιάννη, για του φιλοξενούμενους, που ορθώς ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

Στο δεύτερο μέρος η Κηφισιά εμφανίστηκε με… άλλο πρόσωπο, «ξέχασε» το αριθμητικό μειονέκτημά της, πήρε τον έλεγχο του αγώνα και βγήκε μπροστά για το γκολ. Ωστόσο, παρά τις φιλότιμες προσπάθειες του Φαρινόλα (χαρακτηριστικές καλές στιγμές του στο 46′, με το πολύ καλό σουτ και στο 68′, που δεν πρόλαβε να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα) το γκολ δεν ήρθε ποτέ.

Κι όχι μόνο αυτό, αλλά στο 86′ οι Κηφισιώτες καρδιοχτύπησαν από το λάθος του πολύ καλού Γουμάγια, ο οποίος υπέπεσε σε έμμεσο, το οποίο ωστόσο οι φιλοξενούμενοι ουδέποτε εκτέλεσαν (ακούμπησαν μπάλα και ο τερματοφύλακας της Κηφισιάς απομάκρυνε σε πλάγιο).

 

 

 

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Ωραιόπουλος, με βοηθούς τους Σπάρταλη και Κεφαλιάκο.

ΚΗΦΙΣΙΑ (Μάρκος Μαυρομάτης): Γουμάγιας, Χαλκιάς, Ταμπάκης, Τεγούσης, Καρακώστας, Έσλερ, Μουσταφίδης, Σάμιος (91′ Αδρακτάς), Κυριαζής (60′ Ρεντζής), Σουλελές (78′ Παναγιωτόπουλος), Φαρινόλα.

ΤΡΙΓΛΙΑ ΡΑΦΗΝΑΣ (Γιώργος Αρχοντάκης): Δήμιζας, Καμβύσης, Τσάγκαρης, Μακρής, Μαντζώρος, Μπιταξής (75′ Παπαδόπουλος), Νικολόπουλος (81′ Τσεβάς), Καρβουνίδης (60′ Κότσι), Ποτουρίδης, Καλογιάννης, Παπασάβας.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet