Μ. Πατούλη: Αθλητισμός, η τοπική ταυτότητα του Δήμου μας
Αθλητισμός

Μ. Πατούλη: Αθλητισμός, η τοπική ταυτότητα του Δήμου μας

Στην εθιμοτυπική κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας αθλητικών σωματείων του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης και συγκεκριμένα του Α.Ο. Πεύκης και του ΚΑΟ Λυκόβρυσης παρέστη η ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλος, τέως πρόεδρος του ΝΠΔΔ ΠΕΑΠ, εντεταλμένη σύμβουλος Πολιτισμού του ΕΔΔΥΠΠΥ, Μαρίνα Πατούλη-Σταυράκη, το Σαββατοκύριακο 4 και 5 Φεβρουαρίου 2017.

Η κα Μ. Πατούλη δίνοντας το «παρών» στις συλλογικές εκδηλώσεις ευχήθηκε καλή χρονιά, ενώ συνεχάρη τους προέδρους και τα μέλη των Διοικητικών Συμβουλίων των Σωματείων για «το υψηλό επίπεδο πρωταθλητισμού, την προάσπιση των αθλητικών αξιών που υπηρετούν, την προβολή και αναγνώριση του Δήμου στα αθλητικά δρώμενα».

Συγκεκριμένα, η κα Μ. Πατούλη αναφέρθηκε στο τεράστιο ζήτημα του στίβου του Δημοτικού Σταδίου Πεύκης που ταλαιπωρεί τον Α.Ο. Πεύκης κι όσους κάνουν χρήση του γηπέδου, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι: «Επί ημερών μου, ως πρώην πρόεδρος του ΠΕΑΠ πρότεινα συγκεκριμένες λύσεις για το ταρτάν, οι οποίες δεν αγκαλιάστηκαν και δεν προωθήθηκαν από τη διοίκηση του Δήμου, αφήνοντας έτσι το πρόβλημα να σέρνεται στον χρόνο εις βάρος των συμπολιτών μας». Παράλληλα η ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλος μίλησε για τη γόνιμη συνεργασία που είχε με τον πρόεδρο, Σταύρο Μονεμβασιώτη, και το Διοικητικό Συμβούλιο, ενώ τόνισε ότι «πρέπει να σταθούμε αρωγοί στις υπαρκτές ανάγκες του Συλλόγου, αλλά και των χρηστών του γηπέδου, όπως η δημιουργία κυλικείου και η κατασκευή στεγάστρου, διεκδικώντας από τον Δήμο τους αναγκαίους πόρους ώστε να δρομολογηθεί άμεσα η υλοποίησή τους και να μην παραμείνουν εθιμοτυπικές υποσχέσεις».

Στην εκδήλωση του ΚΑΟ Λυκόβρυσης η κα Πατούλη ευχήθηκε στον πρόεδρο, Θωμά Καλογεράκο, «επιτέλους η ομάδα να αποκτήσει το δικό της σπίτι, μετά από 20 χρόνια άστοχων επιλογών του διοικήσεων των Δήμων, με την ολοκλήρωση του ημιτελούς κλειστού της Λυκόβρυσης, που τόσο πολεμήθηκε και αφέθηκε δυστυχώς στη μοίρα του». Όπως είπε: «η ένταξη του έργου στον προϋπολογισμό του Δήμου δεν θα πρέπει να μείνει στα χαρτιά, αλλά να υλοποιηθεί και μάλιστα μέσα από διαδικασίες ίδιων πόρων που δεν επιβαρύνουν του πολίτες, και όχι την εύκολη λύση των “χαρατσιών”, αναλογιζόμενη η διοίκηση του Δήμου τη σημερινή δυσβάσταχτη καθημερινότητα κάθε νοικοκυριού».

Αγκαλιάζοντας τις προσπάθειες των θεσμικών εκπροσώπων η κα Μ. Πατούλη συνομίλησε με τους προέδρους του Α.Ο. Πεύκης, Σταύρο Μονεμβασιώτη, του «ΚΑΟ Λυκόβρυσης», Θωμά Καλογεράκο, ενώ δήλωσε ότι «θα βρίσκεται δίπλα στις ανάγκες των Συλλόγων, ως μάχιμη και ενεργή δημοτική σύμβουλος, καθώς και σε κάθε εποικοδομητική  πρωτοβουλία που αναλαμβάνουν με σκοπό την προαγωγή του “ευ αγωνίζεσθαι”».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet