Βράβευση δημάρχου Χαλανδρίου & αντιδημάρχου Αθλητισμού από τον Συλλ. Σάτζα
Αθλητισμός

Βράβευση δημάρχου Χαλανδρίου & αντιδημάρχου Αθλητισμού από τον Συλλ. Σάτζα

Τον δήμαρχο Χαλανδρίου, Σίμο Ρούσσο, και τον αντιδήμαρχο και Πολιτισμού και Αθλητισμού, Σέργιο Γκάκα, βράβευσε ο αθλητικός σύλλογος Σάτζα για την προσφορά τους στην πόλη στην εκδήλωση για την κοπή της πίτας του που πραγματοποιήθηκε χθες, Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2017, στην αίθουσα εκδηλώσεων της οδού Παπάγου.

Σε εορταστικό κλίμα η γνωστή παραολυμπιονίκης, Δήμητρα Κοροκίδα, και δασκάλα του συλλόγου βράβευσε και μικρούς μαθητές της, ενώ τόνισε τη σημασία μιας πόλης πρoσβάσιμης για τα Άτομα με Αναπηρίες που θα επιτρέπει σε νέους ανθρώπους με αναπηρίες να κινούνται, να ζουν και να συνυπάρχουν ισότιμα με τους υπόλοιπους συνδημότες τους.

Στην εκδήλωση έγινε ανασκόπηση των δραστηριοτήτων του Συλλόγου το 2016, τόσο σε αγωνιστικό όσο και σε κοινωνικό επίπεδο, ενώ στη συνέχεια παρουσιάστηκε το Πάρκο Χαράς, ένα Πάρκο για όλους, μια ιδέα που εμπνεύστηκε η Αλεξία Σερπαντιέ και στηρίζει ο Σύλλογος Σάτζα. Ο αντιδήμαρχος Σέργιος Γκάκας τόνισε τις προσπάθειες που γίνονται για τους ανθρώπους με αναπηρία, ενώ ο νέος αντιδήμαρχος Παιδείας, Ευθύμιος Κουράσης, μετέφερε τις ευχές του δημάρχου και αναφέρθηκε στα σχέδια της διοίκησης του Δήμου σε αυτόν τον τομέα.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet