Παρασκευή 25 Μαΐου 2018

Ανακύκλωση με… ανταποδοτικότητα για επιχειρήσεις στα Βριλήσσια

0
478 Προβολές

Ο Δήμος Βριλησσίων με τη στήριξη της Ένωσης Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων Βριλησσίων, προσκαλεί τον εμπορικό κόσμο της πόλης να συμμετέχει στη δημοτική ψηφιακή πλατφόρμα περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης – ενημέρωσης και επιβράβευσης κατοίκων για την ανακύκλωση.

Όπως ενημερώνει ο δήμαρχος Βριλησσίων, Ξενοφών Μανιατογιάννης, «με την πρωτοβουλία αυτή, δίνεται η δυνατότητα σε όσες τοπικές επιχειρήσεις επιθυμούν να προβληθούν και να παράσχουν ειδικές προσφορές και εκπτώσεις σε προϊόντα ή και υπηρεσίες τους ως επιβράβευση στους πολίτες που συμμετέχουν ενεργά σε δράσεις ευαισθητοποίησης και ανακύκλωσης. Με αυτόν τον τρόπο οι πολίτες ευαισθητοποιούνται, ενημερώνονται και δρουν για την ανακύκλωση και επιβραβεύονται, ενώ παράλληλα οι τοπικές επιχειρήσεις επωφελούνται από την προβολή τους».

Απευθύνοντας κάλεσμα συμμετοχής ο δήμαρχος σημειώνει: «Σας καλώ όλους να συμβάλλουμε στην κοινή μας προσπάθεια για ένα καλύτερο περιβάλλον, μια καθαρότερη πόλη, με παράλληλη ενίσχυση και προβολή των τοπικών επιχειρήσεων και της τοπικής οικονομίας».

Για τη συμμετοχή των επιχειρήσεων θα πρέπει να συμπληρωθεί και να αποσταλεί έως την Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2017, σχετικό έντυπο συμμετοχής, που είναι διαθέσιμο στη σελίδα www.followgreen.gr/offers.

 

Αφήστε ένα σχόλιο

Scroll Up