Συνεδρίαση για την αντισεισμική προστασία του Δήμου Κηφισιάς
Κοινωνία

Συνεδρίαση για την αντισεισμική προστασία του Δήμου Κηφισιάς

Την Τετάρτη 08-02-2017 πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα «Σ. Βόλκος» του δημαρχείου Κηφισιάς συνεδρίαση του Συντονιστικού Τοπικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Κηφισιάς με αντικείμενο τον Αντισεισμικό Σχεδιασμό αυτού.

Στην συνεδρίαση, στην οποία προήδρευσαν ο αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας του Δήμου, Δημήτριος Λιανός και ο γενικός γραμματέας, Αντωνιάδης Παναγιώτης, προσήλθαν εκπρόσωποι από τον ΟΑΣΠ, το ΥΕΘΑ, το Τμήμα Τροχαίας Κηφισιάς, τους 6ο και 9ο Πυροσβεστικούς Σταθμούς,  την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου και την Εθελοντική Ομάδα Πολιτικής Προστασίας ΠΡΟΤΕΚΤΑ Κηφισιάς. Παρευρέθη, επίσης, και ο πρόεδρος της Επιτροπής Ασφαλείας και Πυρασφαλείας του Δήμου, ναύαρχος (ΠΝ) ε.α. Μάρκος Μάστρακας.

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης η κα Χρύσα Γκουντρομίχου, γεωλόγος Msc, προϊσταμένη του τμήματος Σχεδίων Έκτακτης Ανάγκης και Πρόληψης του ΟΑΣΠ, πρότεινε την ενδυνάμωση του Τοπικού Συστήματος Πολιτικής Προστασίας αφ’ ενός με την ολοκλήρωση του προσεισμικού ελέγχου των κτηρίων δημόσιας και κοινωφελούς χρήσης κι αφ’ ετέρου με τον δευτεροβάθμιο έλεγχο των χώρων καταφυγής και καταυλισμού που βρίσκονται εντός των διοικητικών ορίων του Δήμου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet