Άφθονη ρακή, τραγούδι & χορός στην κοπή πίτας των Κρητών Μελισσίων
Κοινωνία

Άφθονη ρακή, τραγούδι & χορός στην κοπή πίτας των Κρητών Μελισσίων

Η εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας και η ετήσια συνεστίαση του Συλλόγου Κρητών Μελισσίων «Ερωτόκριτος» πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2017 πραγματοποιήθηκε σε κέντρο διασκέδασης της Παλαιάς Πεντέλης.

Πέραν από κάθε προηγούμενο ήταν, όπως επισημαίνει ο Σύλλογος, η συμμετοχή μελών και φίλων του Συλλόγου και της Κρήτης στην εκδήλωση, δημιουργώντας το αδιαχώρητο. Οι παρευρισκόμενοι γεύτηκαν πλούσια εδέσματα, άφθονη ρακή, ζυμωτό ψωμί και κρητική μπουγάτσα, ως επιστέγασμα της εκδήλωσης.

Τη βραδιά άνοιξε ο πρόεδρος του Συλλόγου, Γ. Καρβουνάκης, με ευχές και ευχαριστίες προς όλους τους παρευρισκόμενους για τη στήριξή τους στον Σύλλογο και σε κάθε δραστηριότητά του.

Την πίτα ευλόγησε ο πανοσιολογιώτατος ιερέας του Ιερού Ναού Αγίας Μαρίνας Μελισσίων, Νικόδημος, ο οποίος και εν συντομία αναφέρθηκε στο έργο του Συλλόγου.

Την εκδήλωση διάνθισαν με μουσική και χορό το συγκρότημα του Γιάννη Κακκουδάκη, που ξεκίνησε το γλέντι με το τραγούδι «Ερωτόκριτος», που είναι και το όνομα του Συλλόγου, και τα χορευτικά του Συλλόγου με τον χοροδιδάσκαλο Π. Φραγκάκη που καταχειροκροτήθηκαν από τους παρευρισκομένους.

Χαρακτηριστικό της εκδήλωσης ήταν η παρουσία όλων των πρώην δημάρχων. Συγκεκριμένα παρευρέθηκαν οι πρώην δήμαρχοι Μελισσίων, Γιάννης Μητρόπουλος, Δημήτρης Τομπουλίδης και Μανώλης Γραφάκος, ο οποίος, όπως ενημερώνει ο Σύλλογος, ξεκίνησε ήδη τον αγώνα για το ελληνικό Κοινοβούλιο, ως υποψήφιος βουλευτής της Β΄ Αθήνας. Στην εκδήλωση παρέστη και ο πρώην δήμαρχος Νέας Πεντέλης, Κώστας Κασσοβίτσας.

Παρευρέθηκαν ακόμη ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ. και μέλος του Συλλόγου, Κωστής Χατζηδάκης, ο πρόεδρος της Παγκρητίου Ενώσεως, Γ. Μαριδάκης, ο πρόεδρος του Συλλόγου Κρητών Χολαργού, ο πρόεδρος του Συλλόγου Κρητών Νέας Πεντέλης, Μπ. Μουζάκης και η πρόεδρος της Ένωσης Μικρασιατών, Κ. Θεοφιλίδου-Δημητράκη, οι δημοτικοί σύμβουλοι Ν. Κοσμοπούλου, Ε. Πολίτου, οι πρώην δημοτικοί σύμβουλοι Α. Καβουρίδης, Χ. Παναγιωτίδης, Ν. Χατζηαδάμ, Β. Λάζος, Φ. Μαρκαντώνη και Γ. Γιαμμουγιάννη.

Συγχαρητήρια έδωσαν στον πρόεδρο, στη γραμματέα και σε όλο το Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου οι παρευρισκόμενοι για μια αξέχαστη βραδιά.

Τέλος, με ανακοίνωσή του το Δ.Σ. του Συλλόγου ευχαριστεί τους χορηγούς της εκδήλωσης και σημειώνει, «τους χορηγούς μας, τους επώνυμους και ανώνυμους φίλους μας περιμένουμε στα γραφεία μας, Σάμου 16, Μελίσσια για μια ρακί και τους υποσχόμεθα ότι πολύ σύντομα η επιθυμία πολλών για ένα ζεστό γαμοπίλαφο στα γραφεία μας θα γίνει πραγματικότητα».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet