Τα ΚΑΠΗ Πεύκης μπήκαν σε αποκριάτικο ρυθμό
Κοινωνία

Τα ΚΑΠΗ Πεύκης μπήκαν σε αποκριάτικο ρυθμό

Η αποκριά καλά κρατεί στον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης και ο δήμαρχος, Τάσος Μαυρίδης, γιόρτασε μαζί με τα μέλη των ΚΑΠΗ Πεύκης στην αίθουσα «Μανόλης Αναγνωστάκης» το αποκριάτικο πνεύμα των ημερών, στην ομώνυμη γιορτή τους το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Ο δήμαρχος τόνισε τη σημασία που αποδίδει ο Δήμος και οι διοίκησή του στη φροντίδα της Τρίτης Ηλικίας, τούς απέδωσε τα εύσημα για την προσπάθεια που καταβάλλουν να στηρίξουν την οικογένειά τους και την πόλη στη δύσκολη συγκυρία και πρόσθεσε:

«Το χαμόγελό σας και η αγάπη σας μας δίνει τη δύναμη να εντείνουμε τις σκληρές προσπάθειές μας για μία καλύτερη επόμενη μέρα στην πόλη. Όλοι μαζί δουλεύουμε και θα δουλέψουμε για το μέλλον των παιδιών σας και των εγγονιών σας. Και όλοι μαζί, μπορούμε να επιτύχουμε πολλά».

Από την πλευρά τους, ο πρόεδρος του ΚΟΙΠΑΠ, Αντώνης Τσελέντας και η αντιπρόεδρος, Μαριάννα Μαμαλάκη, χαιρέτισαν τη σειρά ενεργών δράσεων και συμμετοχής των μελών των ΚΑΠΗ στα κοινά και τόνισαν ότι θα προχωρήσουν σε νέες πρωτοβουλίες με στόχο μικροί και μεγάλοι στον Δήμο να γίνουν μία μεγάλη πηγή δύναμης, δραστηριοτήτων, αλλά και περαιτέρω ανάπτυξης της κοινωνικότητας και της συμμετοχικότητας.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet