Δήμος: “Στα ψεύδη απαντούμε με έργο”
Κοινωνία

Δήμος: “Στα ψεύδη απαντούμε με έργο”

Με εξίσου αιχμηρό τρόπο απαντά η δημοτική αρχή στην αιχμηρή ανακοίνωση του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Παραδείσου για το έργο της δημοτικής αρχής στην περιοχή, μέσω της ανακοίνωσης που ακολουθεί:

Ο Επιμορφωτικός και Εκπολιτιστικός Σύλλογος Παραδείσου έχει επιλέξει από την πρώτη μέρα της θητείας της διοίκησης Πατούλη να στέκεται απέναντι στη δημοτική αρχή που έχουν εκλέξει με συντριπτική πλειοψηφία οι πολίτες του Αμαρουσίου. Δεν είναι τυχαίο ότι μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου όλα αυτά τα χρόνια αποτελούν στελέχη των παρατάξεων της αντιπολίτευσης.

Η στράτευσή τους όλα αυτά τα χρόνια στην πλευρά της αντιπολίτευσης δεν τους επιτρέπει να είναι χρήσιμοι για τους κατοίκους της περιοχής όπου ζουν, αφού επιλέγουν να εξυπηρετήσουν μικροπαραταξιακές σκοπιμότητες, κι όχι το συμφέρον της περιοχής. Εξαιτίας αυτής της παράλογης αντίληψης, λειτουργούν ως τροχοπέδη για την προώθηση λύσεων στα προβλήματα της περιοχής. Δεν συνεργάζονται με τη δημοτική αρχή, όπως κάνουν όλοι οι άλλοι σύλλογοι της πόλης που λειτουργούν με κριτήριο την εξυπηρέτηση των συμφερόντων των κατοίκων- μελών τους. Αυτή την εχθρική για τα συμφέροντα των κατοίκων του Παραδείσου στάση την επιβεβαιώνει η ανακοίνωση που εξέδωσε ο Σύλλογος Παραδείσου, η οποία είναι γεμάτη από ψεύδη και συκοφαντίες για τη διοίκηση Πατούλη.

Για τον λόγο αυτό έχουμε επιλέξει ως διοίκηση εδώ και καιρό την πρακτική της άμεσης επαφής μας με τους κατοίκους του Παραδείσου, αφήνοντας τον Σύλλογο να αναλώνεται σε προεκλογικές φιέστες κι επικοινωνιακές εκδηλώσεις εντυπώσεων, με συγκεκριμένες μόνον παρατάξεις της αντιπολίτευσης. Η τακτική να τους παρακάμπτουμε ενοχλεί, γιατί τους ξεπερνά. Για τον ίδιο λόγο τους ενοχλεί το γεγονός ότι με το έργο της η διοίκηση Πατούλη δίνει λύσεις σε προβλήματα του Παραδείσου, που οι ρίζες τους βρίσκονται δεκαετίες πίσω.

Ο Σύλλογος του Παραδείσου δεν θέλει να λυθούν τα προβλήματα της περιοχής, γι΄ αυτό και δεν συνεργάζεται με τη δημοτική αρχή. Γνωρίζουν καλά πως αν λυθούν τα προβλήματα δεν θα έχουν λόγο ύπαρξης κάποιοι από το Δ.Σ. Κι αν δεν έχουν λόγο ύπαρξης, δεν θα μπορούν να εξυπηρετούν κομματικές και μικροπαραταξιακές σκοπιμότητες, όπως κάνουν μέχρι σήμερα.

Στα ψέματα του Συλλόγου εμείς απαντούμε με έργο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet