Στην κοπή πίτας του Συλλόγου Πτυχιούχων Παντείου Παν/μίου ο Τ. Μαυρίδης
Κοινωνία

Στην κοπή πίτας του Συλλόγου Πτυχιούχων Παντείου Παν/μίου ο Τ. Μαυρίδης

Στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου Πτυχιούχων του Παντείου Πανεπιστημίου παρευρέθη ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Τάσος Μαυρίδης.

Ο δήμαρχος παρέστη στην εκδήλωση μετά από πρόσκληση του Συλλόγου, καθώς τη διετία 2006-2008 ολοκλήρωσε το μεταπτυχιακό του στον Πανεπιστημιακό Οργανισμό στο Τμήμα Δημόσιας Διοίκησης και στην κατεύθυνση Εθνική και Κοινοτική Διοίκηση. Ο κ. Τ. Μαυρίδης είναι απόφοιτος του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου και συγκεκριμένα του Τμήματος Διαχείρισης Ανθρωπίνων Πόρων και Διοίκηση της κατεύθυνσης Οργάνωση – Διοίκηση Δημοσίων Οργανισμών & Υπηρεσιών Επιχειρήσεων.

Στην εκδήλωση είχε την ευκαιρία, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, να συνομιλήσει με τους νεότερους, αλλά και τους παλαιότερους αποφοίτους του Παντείου Πανεπιστημίου, να μοιραστεί τις ανησυχίες και τις αναζητήσεις τους στη σημερινή δύσκολη συγκυρία, αλλά και να συνδιαλλαχθεί με τους μεγαλύτερους για κοινωνικά και πολιτικά θέματα.

Ταυτόχρονα, ο κ. Τ. Μαυρίδης συζήτησε με τον πρ. πρύτανη και πρ. υπουργό, Γρηγόρη Τσάλτα, για περιβαλλοντικά θέματα και πάνω στα οποία εργάζεται η κεντρική διοίκηση και οι ΟΤΑ, όπως το νέο Εθνικό Σχέδιο της Πράσινης (Ανακυκλώσιμης) Ανάπτυξης.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet