«Ανικανότητα διαχείρισης απλών προβλημάτων από τον κ. Στεργίου»
Πολιτική

«Ανικανότητα διαχείρισης απλών προβλημάτων από τον κ. Στεργίου»

Τη συμπεριφορά του δημάρχου Πεντέλης, Δημήτρη Στεργίου-Καψάλη, και τις ενέργειές της διοίκησής του σε θέματα που αφορούν τους δημότες στηλιτεύει με ανακοίνωσή της η δημοτική παράταξη Συμπολιτεία, κάνοντας λόγο για «αλαζονεία» του δημάρχου και «ανικανότητα διαχείρισης απλών προβλημάτων».

Η παράταξη της μείζονος μειοψηφίας στο Δημοτικό Συμβούλιο Πεντέλης αναφέρεται σε συζήτηση που διεξήχθη στο Δημοτικό Συμβούλιο σχετικά με αιτήματα κατοίκων της Νέας Πεντέλης που αφορούν στην πυρασφάλεια του λόφου Προφήτη Ηλία και στη λαϊκή αγορά Νέας Πεντέλης, καθώς και σε απόφαση που αφορά στη χρήση του Κλειστού Γυμναστηρίου Μελισσίων από αθλητικά σωματεία.

Ακολουθεί η σχετική ανακοίνωση:

Αλαζονεία και ανικανότητα διαχείρισης απλών προβλημάτων εκπέμπει η δημοτική Αρχή του κ. Στεργίου

Την περασμένη εβδομάδα δύο περιστατικά ανέδειξαν την αλαζονεία και την ανικανότητα της δημοτικής Αρχής Στεργίου.

Αρχικά το περιστατικό στο Δημοτικό Συμβούλιο με τους κατοίκους της περιοχής του Προφήτη Ηλία στη Νέα Πεντέλη, που παρευρέθηκαν για να παρουσιάσουν τις απόψεις και τους προβληματισμούς τους σε σχέση με την επιβάρυνση του λόφου Προφήτη Ηλία κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, λόγω των τελετών που πραγματοποιούνται στο ομώνυμο εκκλησάκι του λόφου.

Ζήτησαν να εφαρμοστεί σχετική απόφαση που είχε λάβει παλαιότερα το Δημοτικό Συμβούλιο Νέας Πεντέλης και προέβλεπε την απαγόρευση ανάβασης των αυτοκινήτων στην κορυφή του λόφου κατά τη διάρκεια των τελετών και την ύπαρξη πυροσβεστικού οχήματος για αποφυγή εκδήλωσης πυρκαγιάς. Επίσης, ζήτησαν την αλλαγή του χώρου διεξαγωγής της λαϊκής αγοράς την περίοδο του καλοκαιριού, από την οδό Αγίας Παρασκευής σε ένα από τα άλλα δύο σημεία και τη μεταφορά της στον συγκεκριμένο χώρο στη χειμερινή περίοδο. Πρότειναν, επίσης, τον καθαρισμό του δάσους στην αρχή κάθε αντιπυρικής περιόδου και την προστασία του λόφου από κάθε είδους αυθαιρεσίας.

Ο δήμαρχος κος Στεργίου αντιμετώπισε το θέμα με απρεπή και προσβλητική συμπεριφορά προς του κατοίκους, δείγμα της έμφυτης αλαζονείας του, με εκφράσεις τύπου: «κάτσε κάτω» και «σταμάτα να μιλάς»!

Επί της ουσίας, το ζήτημα μπορεί να αντιμετωπιστεί στην κατεύθυνση που προτείνουν οι κάτοικοι, εφαρμόζοντας ο Δήμος μια ουσιαστική επιτήρηση του χώρου, μη επιτρέποντας σε οχήματα να κατακλύζουν τον στενό δρόμο προς την κορυφή του λόφου, τις ώρες των τελετών, προστατεύοντας έτσι το δάσος από περίπτωση πυρκαγιάς. Επίσης, η λαϊκή μπορεί να αλλάξει προγραμματισμό κυκλικά και το τετράμηνο που διεξάγεται στην οδό Αγ. Παρασκευής να μεταφερθεί αργότερα.

Το δεύτερο ζήτημα που ανέκυψε ήταν με την αιφνίδια απόφαση της διοίκησης Στεργίου να αλλάξει μια πολιτική ετών σε ότι αφορά τη χρήση του κλειστού γυμναστηρίου της οδού Γεννηματά στα Μελίσσια, χρήση που είχε πάντα ως προτεραιότητα ο Καλαθοσφαιρικός Όμιλος Μελισσίων και τα νέα παιδιά των ακαδημιών του που από τη δημιουργία του κλειστού έχουν αυξηθεί σημαντικά.

Χωρίς εισήγηση, πρόχειρα και με αδιαφανείς διαδικασίες, η διοίκηση Στεργίου επιχειρεί να δώσει ώρες σε σωματείο χάντμπολ, που δεν έχει καν την απαραίτητη άδεια της ομοσπονδίας!!!

Σημειώνεται ότι το χάντμπολ είναι ένα άθλημα που από τη φύση του προκαλεί περαιτέρω φθορές στα κλειστά γυμναστήρια και για τον λόγο αυτό όλες οι προηγούμενες διοικήσεις απέφευγαν αν διαθέσουν το κλειστό σε ομάδες χάντμπολ.

Η μεγάλη περίοδος χάριτος που δώσαμε στη διοίκηση Στεργίου πλέον τελείωσε. Την καλούμε να είναι πιο προσεκτική στη συμπεριφορά της με τους κατοίκους και καλούμε τον κ. Στεργίου να κατέβει από το καλάμι που έχει καβαλήσει τα τελευταία χρόνια.

Η Συμπολιτεία στο εξής θα στηλιτεύει τέτοιες απαράδεκτες συμπεριφορές της διοίκησης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet