Συνελεύσεις κατοίκων Συνοικισμού για τον συμμετοχικό προϋπολογισμό
Κοινωνία

Συνελεύσεις κατοίκων Συνοικισμού για τον συμμετοχικό προϋπολογισμό

Συνελεύσεις πολιτών συγκαλεί η Συντονιστική Επιτροπή Συμμετοχικού Προϋπολογισμού Συνοικισμού Χαλανδρίου με σκοπό τη διαμόρφωση συμμετοχικού προϋπολογισμού για την περιοχή.

O ∆ήµος Χαλανδρίου µε την υπ΄ αριθμ. 416/14-11-2016 Απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου αποφάσισε την πιλοτική εφαρμογή της συμμετοχής των πολιτών στη διαμόρφωση του προϋπολογισμού και του τεχνικού προγράμματος του ∆ήµου, οικονομικού έτους 2017, για κονδύλια και έργα που αφορούν την πολεοδομική ενότητα του Συνοικισμού και δεν ξεπερνούν το ποσό των 150.000,00 ευρώ.

Προς τον σκοπό αυτόν, συγκλήθηκε την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2017 η Συνέλευση πολιτών και κατοίκων του Συνοικισμού, η οποία συγκρότησε Συντονιστική Επιτροπή αρμόδια να διοργανώσει τη διαδικασία δηµόσιας διαβούλευσης στις τρεις επιμέρους γειτονιές του Συνοικισμού (Ριζάρειος – Τερψιθέα, Κεντρικός – Μαρινόπουλος- Γυφτοπούλου, Καρελά – Αγία Άννα).

Η Συντονιστική Επιτροπή καλεί τώρα τους πολίτες να συμμετάσχουν στις ακόλουθες συνελεύσεις:

  • Συνέλευση πολιτών και κατοίκων Καρελά – Αγ. Άννας (από οδό Παλαιολόγου μέχρι και την οδό Καρελά) την Κυριακή 12 Μαρτίου 2017, στις 17:00, στο 6ο Γυμνάσιο Χαλανδρίου.
  • Συνέλευση πολιτών και κατοίκων Κεντρικού Συνοικισμού Μαρινόπουλος – Γυφτοπούλου την Κυριακή 19 Μαρτίου 2017, στις 17:00, στο 3ο ∆ημοτικό Σχολείο Χαλανδρίου.
  • Συνέλευση πολιτών και κατοίκων Ριζαρείου – Τερψιθέας (από οδό Παραδείσου μέχρι και την οδό Μαραθώνος – Κουντουριωτών) την Κυριακή 26 Μαρτίου 2017, στις 17:00, στο 3ο Λύκειο Χαλανδρίου.

Για τη διευκόλυνση του δηµοσίου διαλόγου η Συντονιστική Επιτροπή καλεί τους δηµότες, κατοίκους και εδρεύοντες του Συνοικισμού, εφόσον το επιθυμούν, να καταθέσουν εκ των προτέρων τις προτάσεις τους για τη διάθεση του παραπάνω κονδυλίου, είτε αποστέλλοντας μήνυμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected], είτε εγγράφως στον Δήμο Χαλανδρίου (υπόψη της Συντονιστικής Επιτροπής Συμμετοχικού Προϋπολογισμού Συνοικισμού Χαλανδρίου).

Το σύνολο των προτάσεων που θα κατατεθούν θα αποσταλεί µε e-mail σε όσους το επιθυμούν πριν τις επιμέρους συνελεύσεις. Επιπλέον, προτάσεις και σχόλια θα αναρτηθούν στη σελίδα διαλόγου στο facebook Η Πόλη Στους Πολίτες – Συνοικισμός µε ευθύνη της Συντονιστικής Επιτροπής.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet