Αλ. Μουστόγιαννης: «Φάουλ» δημοτικής Αρχής στο ψήφισμα για την ειδική αγωγή
Κοινωνία

Αλ. Μουστόγιαννης: «Φάουλ» δημοτικής Αρχής στο ψήφισμα για την ειδική αγωγή

Για «φάουλ» της δημοτικής Αρχής Αγίας Παρασκευής σχετικά με το ψήφισμα για την ειδική αγωγή κάνει λόγο ο επικεφαλής της παράταξης Αγία Παρασκευή Μία Γενιά Μπροστά, Αλέξανδρος Μουστόγιαννης.

Ο δημοτικός σύμβουλος σημειώνει ότι στην ανακοίνωση που εξέδωσε η δημοτική Αρχή δεν αναφέρθηκε ότι το ψήφισμα προωθήθηκε από τους γονείς του 13ου Νηπιαγωγείου και του 7ου Δημοτικού στην παράταξή του, από την οποία εισήχθηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο προς συζήτηση.

Ακολουθεί η ανακοίνωση:

«Φάουλ» της δημοτικής Αρχής όσον αφορά το ψήφισμα για την ειδική αγωγή στα σχολεία

Την Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου η παράταξή μας έθεσε στο Σώμα του Δ.Σ. ψήφισμα που αφορούσε την ειδική αγωγή στα σχολεία.

Ένα ψήφισμα το οποίο είχε συνταχθεί από τους Συλλόγους Γονέων του 7ου Δημοτικού και του 13ου Νηπιαγωγείου και στάλθηκε σε όλες τις παρατάξεις!

Θεωρήσαμε υποχρέωσή μας να το εισάγουμε σαν θέμα αφού οι μειώσεις δαπανών στην ειδική αγωγή ατόμων που χρήζουν βοήθειας έχουν δημιουργήσει πολλά προβλήματα.

Είμαστε ευγνώμων που ψηφίστηκε ομόφωνα από όλες τις παρατάξεις, όμως ταυτόχρονα στην επίσημη ανακοίνωση του Δήμου δεν αναφέρεται πουθενά ποια παράταξη έφερε το θέμα και πολύ περισσότερο αγνοήθηκαν οι Σύλλογοι Γονέων οι οποίοι ασχολήθηκαν τόσο πολύ και μάζεψαν πάνω από 800 υπογραφές.

Ευελπιστούμε να μην ξανασυμβεί και θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους δύο Συλλόγους Γονέων οι οποίοι μας απέστειλαν το ψήφισμα.

Εμείς από την πλευρά μας θα συνεχίσουμε δίπλα σε όλους τους γονείς που μάχονται για το καλό των παιδιών μας.

Αλέξανδρος Μουστόγιαννης

Επικεφαλής Αγία Παρασκευή μια γενιά μπροστά, δημοτικός σύμβουλος

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet