Παρεμβάσεις Μ. Διακολιού για κεραίες κινητής, Α.Τ. Αμαρουσίου & ΟΚΟΙΠΑΔΑ
Κοινωνία

Παρεμβάσεις Μ. Διακολιού για κεραίες κινητής, Α.Τ. Αμαρουσίου & ΟΚΟΙΠΑΔΑ

Παρεμβάσεις σε θέματα που απασχολούν την πόλη του Αμαρουσίου κάνει η ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλος Μαίρη Διακολιού.

Συγκεκριμένα, αναφορικά με το Αστυνομικό Τμήμα της πόλης η δημοτική σύμβουλος σημειώνει ότι η δυναμικότητά του πρέπει να επικεντρωθεί στην υπηρεσία των πολιτών και όχι κάποιων «μεγαλόσχημων», καθώς και ότι το Α.Τ. πρέπει να μεταφερθεί σε άλλον χώρο, σε περιοχή που να είναι εύκολα προσβάσιμη από τους πολίτες.

Αναφορικά με τις κεραίες κινητής τηλεφωνίας, και με αφορμή συζήτηση που διεξήχθη σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αμαρουσίου, η ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλος τονίζει ότι ο Δήμος πρέπει να «ενώσει τη φωνή του» με άλλους δήμους για να διεκδικήσει ουσιαστικό ρόλο στην αρμοδιότητα αδειοδότησης των κεραιών και απεγκατάστασής τους, όπου χρειάζεται.

Τέλος, αναφορικά με συζήτηση που διεξήχθη στο Δημοτικό Συμβούλιο σχετικά με αναμόρφωση του προϋπολογισμού του ΝΠΔΔ ΟΚΟΙΠΑΔΑ, η σύμβουλος βάλλει κατά της παράταξης Ενότητα Ανατροπή και Έργο για το Μαρούσι.

Η παράταξη είχε εκφράσει την αντίθεσή της στην απασχόληση εργαζομένων στον ΟΚΟΙΠΑΔΑ διά μέσου τρίτων επιχειρήσεων – εργολάβων και, σύμφωνα με ανακοίνωση της κας Μ. Διακολιού, πρότεινε την απασχόληση εργαζομένων μέσω υπογραφής ατομικών συμβάσεων. Ως εκ τούτου, η ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλος κάνει λόγο για «ατόπημα» της παράταξης, καθώς, όπως τονίζει, η υπογραφή ατομικών συμβάσεων εργασίας και μάλιστα ορισμένου χρόνου, αποτελεί, επίσης, «καταστρατήγηση των κατακτήσεων των εργαζομένων».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet