Β. Καραβάκος: Είτε αρέσει σε κάποιους, είτε δεν αρέσει, το 2ο Λύκειο έχει δρομολογηθεί
Κοινωνία

Β. Καραβάκος: Είτε αρέσει σε κάποιους, είτε δεν αρέσει, το 2ο Λύκειο έχει δρομολογηθεί

Την εισήγησή της σχετικά με το θέμα της ένταξης στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα (Ε.Π.) Αττικής 2014-2020 του έργου «2ο Λύκειο Μεταμόρφωσης», κατά την πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της πόλης, την Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2017, έδωσε στη δημοσιότητα ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Συμμαχία Πολιτών.

Ο κ. Βασίλης Καραβάκος, στην τοποθέτησή του, σημείωσε ότι με βάση το σχετικό έγγραφο των Κτιριακών Υποδομών Α.Ε. προκύπτει ότι το σχολείο προχωρά και ο Δήμος βρίσκεται στη διαδικασία της μελέτης εφαρμογής. Ωστόσο, σημείωσε ότι «κάποιοι είναι πιο μπροστά από εμάς», προχωρώντας την ανάγνωση ανακοίνωσης του Δήμου Φιλαδέλφειας, στην οποία αναφέρεται ότι στις 11 Απριλίου γίνεται ο διαγωνισμός για το 3ο Γυμνάσιο – 3ο Λύκειο, προϋπολογισμού 9.200.000 ευρώ.

Αυτό, κατά τον κ. Καραβάκο, αποδεικνύει ότι «πολύ σωστά και εμείς διεκδικήσαμε, πολύ σωστά πήγε στο υπουργείο η Ένωση Γονέων, πολύ σωστά διεκδικήσαμε να γίνει το σχολείο σε χώρο της ΚΤ.ΥΠ. και δεν περιοριστήκαμε στην καταγγελία γενικώς και αορίστως», προσθέτοντας: «Η κατασκευή ενός σχολείου δεν είναι τόσο σοβαρό ζήτημα ώστε να απαιτείται η αλλαγή κοινωνικοπολιτικού συστήματος για να επιτευχθεί. Κάποια πράγματα είναι πιο απλά. Δεν χρειάζεται να βγάζουν κάποιοι “απ΄τη μύγα ξύγκι”. Είτε αρέσει είτε δεν αρέσει σε κάποιους, το σχολείο έχει δρομολογηθεί».

Ολοκληρώνοντας την τοποθέτησή του, ο επικεφαλής της Συμμαχίας Πολιτών επεσήμανε ότι την παράταξή του την εκφράζει πλήρως η κατάληξη της ανακοίνωσης του Δήμου Φιλαδελφείας – Χαλκηδόνας: «Συνεχίζουμε την προσπάθεια όλοι μαζί, μέχρι να ολοκληρωθεί η κατασκευή του σχολείου».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet