Τετάρτη 23 Μαΐου 2018

Νέο Κέντρο Κεφαλαλγίας στο ΙΑΣΩ

0
275 Προβολές

Κέντρο Κεφαλαλγίας εγκαινιάζει ο Όμιλος ΙΑΣΩ εμπλουτίζοντας τις υπηρεσίες που παρέχει.

Στο Κέντρο θα εφαρμόζεται η νέα τεχνική αποσυμπίεσης του νεύρου που ευθύνεται για τον πονοκέφαλο μέσω μικροχειρουργικής (με τη χρήση μικροσκοπίου), με εξαιρετικά, όπως σημειώνεται σε ανακοίνωση του Ομίλου, αποτελέσματα πλήρους ή πολύ σημαντικής ανακούφισης σε επιλεγμένους ασθενείς.

Η χειρουργική ομάδα απαρτίζεται από νευροχειρουργούς και κρανιογναθοπροσωπικό χειρουργό εκπαιδευμένους στις ΗΠΑ, με μεγάλη εμπειρία στο πεδίο της χειρουργικής αντιμετώπισης του πόνου και, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, εφαρμόζει τα αμερικανικά πρότυπα περίθαλψης ακολουθώντας τις αυστηρές κατευθυντήριες γραμμές και συστάσεις της Αμερικανικής Εταιρείας Κεφαλαλγίας (American Headache Society), καθώς και τα πρωτόκολλα άλλων διεθνών οργανώσεων κεφαλαλγίας.

Στόχος είναι η σημαντικότερη δυνατή ανακούφιση των ασθενών με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την προσωπική, κοινωνική και επαγγελματική τους ζωή.

Η δυνατότητα οριστικής χειρουργικής θεραπείας της κεφαλαλγίας προσφέρεται, όπως ενημερώνει το ΙΑΣΩ, επί του παρόντος σε πολύ λίγα κέντρα εκτός ΗΠΑ. Οι υποψήφιοι για χειρουργική αποσυμπίεση πάσχουν από χρόνια συμπτώματα και επιλέγονται με αυστηρά κριτήρια από την ομάδα των ιατρών.

Το Κέντρο Κεφαλαλγίας λειτουργεί στο πλαίσιο των Εξωτερικών Ιατρείων του ΙΑΣΩ και οι ενδιαφερόμενοι να κλείσουν ραντεβού μπορούν να καλούν στον αριθμό τηλεφώνου 210 6184195.

Αφήστε ένα σχόλιο

Scroll Up