Β. Ζορμπάς: «Ρουσφέτια» Γ. Σταθόπουλου και στελεχών του
Κοινωνία

Β. Ζορμπάς: «Ρουσφέτια» Γ. Σταθόπουλου και στελεχών του

Απαντήσεις για την πρόσληψη συγγενικού προσώπου του αντιπροέδρου του ΠΑΟΔΑΠ, Τέλη Σερκεδάκη, στο Δημοτικό Ωδείο Αγίας Παρασκευής εξακολουθεί να ζητά ο τέως δήμαρχος Αγίας Παρασκευής, Βασίλης Ζορμπάς.

Ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας στο Δημοτικό Συμβούλιο Αγίας Παρασκευής είχε κάνει λόγο για «βόλεμα ημετέρων» της δημοτικής Αρχής, κατηγορία στην οποία ο δήμαρχος, Γιάννης Σταθόπουλος, απάντησε καταλογίζοντας «λαϊκισμό» στον τέως δήμαρχο.

Ο κ. Β. Ζορμπάς, επανερχόμενος στο ζήτημα, κάνει λόγο για «παράνομη» πρόσληψη στο Ωδείο, για «παράνομη» απασχόληση του ίδιου προσώπου στους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου, καθώς και για «ρουσφέτια» του δημάρχου και των στελεχών του, όπως σημειώνεται στην ακόλουθη ανακοίνωση:

Ποιον κοροϊδεύουν;

Πριν από λίγες μέρες ζητήσαμε από τον δήμαρχο να απαντήσει σε κάποια συγκεκριμένα ερωτήματα σχετικά με ενέργειες στελεχών του στον ΠΑΟΔΑΠ, που έχουν σχέση με το Δημοτικό Ωδείο. Ο δήμαρχος, αντί να δώσει απαντήσεις, αλλά και να επαναφέρει τη νομιμότητα, προτίμησε να συνυπογράψει μια ανακοίνωση του προέδρου του ΠΑΟΔΑΠ, Σωτήρη Παπαμιχαήλ, κρυπτόμενος πίσω από αυτόν. Μια ανακοίνωση που διαστρεβλώνει τα γεγονότα, είναι γεμάτη ανακρίβειες και ψεύδη και φυσικά δεν απαντά στην ουσία.

Η ανακοίνωση τους αναφέρεται συνεχώς στη «νομιμότητα» των πράξεων τις δημοτικής Αρχής. Φαίνεται, ότι οι λέξεις έχουν χάσει την έννοιά τους, αφού:

  • Παράνομα στέλεχος της δημοτικής Αρχής διέγραψε ιδιοχείρως καθηγήτρια που ήταν στον πίνακα κατατάξεως, για να προσλάβει άλλη στη θέση της.
  • Παράνομα δεν απαντούν στο αίτημα των αορίστου χρόνου καθηγητών να μετατραπούν από μερικής απασχόλησης σε πλήρους (όπως δικαιούνται).
  • Παράνομα εργάζεται η ανιψιά του αντιπροέδρου του ΠΑΟΔΑΠ, Τέλη Σερκεδάκη, σαν συμβασιούχος καθηγήτρια στο Ωδείο, αφού διδάσκει άλλο μάθημα από αυτό για το οποίο «προσλήφθηκε». Και μάλιστα, αφού για το μάθημα που διδάσκει υπάρχουν υπάλληλοι καθηγητές.
  • Παράνομα η ανιψιά του αντιπροέδρου του ΠΑΟΔΑΠ παραδίδει μαθήματα στους Παιδικούς Σταθμούς, για τα οποία θα απαιτήσει να πληρωθεί, αφού δεν έχει προσληφθεί από τους ΠΑΙΣΔΑΠ, ούτε υπάρχει τέτοια σύμβαση στον ΠΑΟΔΑΠ. Ερωτήματα προκύπτουν και για την πρόεδρο των ΠΑΙΣΔΑΠ, Μαργαρίτα Δημητρίου-Καβρουδάκη, αφού ανέχεται τέτοιες παράνομες πράξεις.

Αν ο δήμαρχος, Γιάννης Σταθόπουλος, και τα στελέχη του νομίζουν ότι μπορούν ανενόχλητοι να κάνουν τα «ρουσφέτια» τους, βολεύοντας συγγενείς και φίλους, χωρίς να σέβονται ούτε τους νόμους ούτε το ηθικό δίκαιο, γελιούνται. Και θα το διαπιστώσουν σύντομα.

Βασίλης Ζορμπάς

Επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Αγία Παρασκευή η Πόλη μας, πρ. δήμαρχος

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet