Πεδίο αντιπαράθεσης Β. Ζορμπά – Γ. Σταθόπουλου και η… Κυριακή της Ορθοδοξίας
Κοινωνία

Πεδίο αντιπαράθεσης Β. Ζορμπά – Γ. Σταθόπουλου και η… Κυριακή της Ορθοδοξίας

Οι δημαιρεσίες και η εκδήλωση του Δήμου Αγίας Παρασκευής για την Κυριακή της Ορθοδοξίας, που πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 5 Μαρτίου 2017, στις 10:00 π.μ. και στις 12:00 μ.μ. αντίστοιχα, αποτέλεσαν νέο πεδίο αντιπαράθεσης για τον τέως δήμαρχο, Βασίλη Ζορμπά, και τον νυν δήμαρχο, Γιάννη Σταθόπουλο.

Ο τ. δήμαρχος εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία κατηγορεί τον νυν δήμαρχο για «φθηνές μεθοδεύσεις», καθώς, όπως σημειώνει, οι δημοτικοί σύμβουλοι δεν μπορούσαν να παραστούν στην εκδήλωση για την Κυριακή της Ορθοδοξίας εφόσον έπρεπε να είναι στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου. Μάλιστα, κάνει λόγο για «ντροπή και κατάντια» της δημοτικής Αρχής.

Απαντώντας, ο δήμαρχος, Γιάννης Σταθόπουλος, τονίζει στον τέως δήμαρχο ότι οι δημαιρεσίες διεξάγονται εκ του νόμου την πρώτη Κυριακή του Μαρτίου και εάν επιθυμούσε να τιμήσει την εορτή της Κυριακής της Ορθοδοξίας θα παρευρίσκετο και στην Εκκλησία και στο γεύμα που τελέστηκε μετά τη συνεδρίαση, όπως άλλωστε έκαναν αρκετοί δημοτικοί σύμβουλοι μεταξύ των οποίων και από την παράταξή του.

 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet