Μ. Πατούλη: Μακάρι η νέα πρόεδρος του Δ.Σ. να «σβήσει» τις κακές αναμνήσεις των 2,5 χρόνων
Πολιτική

Μ. Πατούλη: Μακάρι η νέα πρόεδρος του Δ.Σ. να «σβήσει» τις κακές αναμνήσεις των 2,5 χρόνων

Η πρώτη σε σταυρούς, ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλος Λυκόβρυσης – Πεύκης Μαρίνα Πατούλη – Σταυράκη προέδρευσε της διαδικασίας εκλογής νέου προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου της πόλης, στις δημαιρεσίες για το 2017 που έλαβαν χώρα την Κυριακή 5 Μαρτίου στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου.

Η κα Πατούλη ευχήθηκε στη νέα πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, Γεωργία Ποριώτου, τον αντιπρόεδρο, Άκη Δημητριάδη και τη γραμματέα, Νότα Σοκορέλλη, καλή θητεία, κάνοντας την ακόλουθη δήλωση:

«Θα ήθελα να ευχηθώ στη νέα πρόεδρο και στα εκλεγμένα μέλη του προεδρείου καλή και εποικοδομητική θητεία, εκτελώντας με συνέπεια, υπευθυνότητα, αυταπάρνηση και με τήρηση των δημοκρατικών διαδικασιών που απορρέουν από τη θέση τους, τα υψηλά τους καθήκοντα. Τα προηγούμενα 2,5 χρόνια, δυστυχώς, το Δημοτικό Συμβούλιο υπό την καθοδήγηση του πρώην προέδρου κ. Νικολιδάκη έχασε από τη θεσμικότητά του, μετετράπη σε χώρο αντιδημοκρατικής συμπεριφοράς, εκφυλιστικής διάθεσης, στοχοποίησης συναδέλφων και καθυπόταξης της ελεύθερης και δημοκρατικής γνώμης.

Εύχομαι και ελπίζω η κα Ποριώτου να παραμείνει μακριά από τέτοιου είδους συμπεριφορές, που αμαύρωσαν το κύρος του Δημοτικού μας Συμβουλίου και ως γυναίκα αυτοδιοικητικός να λάμψε» δια της ευεργετικής της παρουσίας». 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet