Το Δημ. Ωδείο Αμαρουσίου μετείχε σε αφιέρωμα στον Μπαχ στο Μέγαρο Μουσικής
Πολιτισμός

Το Δημ. Ωδείο Αμαρουσίου μετείχε σε αφιέρωμα στον Μπαχ στο Μέγαρο Μουσικής

Το Δημοτικό Ωδείο Αμαρουσίου συμμετείχε στην εβδομάδα αφιερώματος του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών στον Γιόχαν Σεμπάστιαν Μπαχ, από το πρώτο έως το τελευταίο έργο του μεγάλου μουσουργού.

Μεταξύ πολλών διακεκριμένων Ωδείων, το Δημοτικό Ωδείο Αμαρουσίου συμμετείχε με μεγάλη επιτυχία στο μουσικό αφιέρωμα, το διήμερο 4 και 5 Μαρτίου 2017, με έργα για πιάνο από τους μαθητές των καθηγητριών Χριστίνας Παντελή και Έλενας Χριστοδούλου.

Οι μαθητές Άρης Μηλιδάκης (invention για δύο φωνές αρ. 8), Στέργιος Θεοδώρου (μικρό πρελούδιο σε ντο ελάσσονα), Χαρά Βλαχάκη (άρια αρ. 9), Γιώργος Σγούρδας (πρελούδιο αρ. 6 σε ντο ελάσσονα BWV 971 2ο βιβλίο) και Γιάννης Λογιάδης (invention για δύο φωνές αρ. 4) καταχειροκροτήθηκαν από το κοινό για την άριστη εκτέλεση.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν η διευθύντρια του Δημοτικού Ωδείου Αμαρουσίου, Φωτεινή Κοσκόρου, καθώς και η μουσική σύμβουλος, Ελένη Χοζού.

Ο δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Πατούλης, με ανακοίνωσή του συγχαίρει τους μαθητές, τις καθηγήτριες και τη Διεύθυνση του Δημοτικού Ωδείου για την άψογη συμμετοχή στο αφιέρωμα στον Γιόχαν Σεμπάστιαν Μπαχ, υπογραμμίζοντας ότι «ο Δήμος Αμαρουσίου θα συνεχίσει να επενδύει στη μουσική παιδεία των νέων μας και στην προαγωγή του πολιτισμού στην τοπική κοινωνία».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet