Συνεδρίαση Συμβουλίου Δ.Ε. Κηφισιάς στις 13 Μαρτίου
Πολιτική

Συνεδρίαση Συμβουλίου Δ.Ε. Κηφισιάς στις 13 Μαρτίου

Σε τακτική συνεδρίαση συγκαλείται το Συμβούλιο της Δημοτικής Ενότητας Κηφισιάς τη Δευτέρα 13 Μαρτίου 2017, στις 18:30, στην αίθουσα «Σ. Βόλκος» στο δημαρχείο Κηφισιάς (Διονύσου και Μυρσίνης).

Στην ημερήσια διάταξη θα συζητηθούν τα ακόλουθα θέματα:

  1. Επί αιτήσεως χορήγησης προέγκρισης άδειας ίδρυσης και λειτουργίας καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος, Επιχείρηση Παροχής προσωπικών υπηρεσιών (κομμωτήριο – μανικιούρ – πεντικιούρ), επί της οδού Παπαδιαμάντη αρ. 10, στην Κηφισιά, στην εταιρεία με την επωνυμία «BAR-B Υπηρεσίες Ομορφιάς Ε.Ε.».
  2. Επί αιτήσεως χορήγησης παράτασης ωραρίου χρήσης μουσικής και μουσικών οργάνων στο κατάστημα, που βρίσκεται στην οδό Αγ. Τρύφωνος αρ. 4, στην εταιρεία με την επωνυμία «Π. Γκίκας Μονοπρόσωπη ΕΠΕ».
  3. Επί αιτήσεως χορήγησης παράτασης ωραρίου χρήσης μουσικής και μουσικών οργάνων στο κατάστημα, που βρίσκεται στην οδό Ιλισίων αρ. 11, στον κ. Ullah Jafar Khalil και με διακριτικό τίτλο «ONZE».
  4. Περί της μετατόπισης του περιπτέρου που βρίσκεται επί της οδού Στεφάνου Δέλτα και Λ. Κηφισιάς, με δικαιούχο την κα Δρούζια Αθηνά.
  5. Έγκριση της τεχνικής μελέτης με θέμα: «Παραχώρηση θέσης στάθμευσης ΑΜΕΑ στην οδό Ναυπλίου αρ. 3Α, στην Κηφισιά».
  6. Έγκριση της τεχνικής μελέτης με θέμα: «Τοποθέτηση προβολικού καθρέπτη επί της οδού Αθ. Διάκου στη συμβολή της με την οδό Ύδρας, στο Ο.Τ. 234, στην Κηφισιά».
  7. Έγκριση της τεχνικής μελέτης με θέμα: «Τοποθέτηση εμποδίων σχήματος Π, επί του κρασπέδου του πεζοδρομίου της οδού Αθ. Διάκου αρ. 20 στην Κηφισιά».
  8. Έγκριση της τεχνικής μελέτης με θέμα: «Τοποθέτηση εμποδίων σχήματος Π, επί του πεζοδρομίου της Λ. Κηφισιάς αρ. 192 στην Κηφισιά».
  9. Έγκριση της τεχνικής μελέτης με θέμα: «Τοποθέτηση εμποδίων σχήματος Π, στο πεζοδρόμιο της οδού Αγ. Κυριακής μπροστά από τον Ι. Ν. Αγ. Κυριακής στην Κηφισιά».
  10. Έγκριση της τεχνικής μελέτης με θέμα: «Διαπλάτυνση πεζοδρομίου στη συμβολή των οδών Δηληγιάννη και Στροφυλίου στο Ο.Τ. 86 στην Κηφισιά».
  11. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με την αξιοποίηση – εκμίσθωση του δημοτικού κυλικείου – αναψυκτηρίου εντός του Άλσους Κηφισιάς «Δημ. Ζωμόπουλος» (άρθρο 83, παρ. 2, εδαφ. β του  Ν.3852/2010).
  12. Περί μονοδρόμησης ή μη της οδού Κουντουριώτου στην Κηφισιά.
  13. Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην οδό Κόκκοτα στην Κηφισιά.
  14. Έγκριση της μελέτης με τίτλο: «Μελέτη κυκλοφοριακών ρυθμίσεων σε περιοχές της Δημοτικής Ενότητας Κηφισιάς».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet