“Όχι άλλες χαμένες θέσεις εργασίας”
Περιφέρεια Αττικής

“Όχι άλλες χαμένες θέσεις εργασίας”

Ανακοίνωση για τις αρνητικές εξελίξεις στον χώρο της ελληνικής χαλυβουργίας και τον κίνδυνο απώλειας εκατοντάδων θέσεων εργασίας έκανε η Περιφέρεια Αττικής, στην οποία και αναφέρει τα εξής:

Οι δραματικές εξελίξεις στο χώρο της χαλυβουργίας, που οδηγείται σε ολοκληρωτική διακοπή λειτουργίας, με συνέπεια ομαδικές απολύσεις εκατοντάδων εργαζομένων πρέπει να ευαισθητοποιήσουν όλους. Είμαστε αλληλέγγυοι στο πλευρό των εργαζομένων και επισημαίνουμε την ανάγκη να δοθεί από την κυβέρνηση λύση που θα διασφαλίζει τις θέσεις εργασίας.

Η Αττική και ιδιαίτερα η Δυτική Αττική και το Θριάσιο, πλήττονται από μεγάλα ποσοστά ανεργίας και απαιτείται η άμεση εφαρμογή ενός προγράμματος που θα βοηθά στη μείωση του ενεργειακού κόστους λειτουργίας της χαλυβουργίας και θα αποτρέπει τις ομαδικές απολύσεις εργαζομένων.

Ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιάννης Σγουρός δήλωσε:

«Είμαστε στο πλευρό των εργαζομένων στο κλάδο της χαλυβουργίας. Είναι απαράδεκτο σήμερα, που η χώρα έχει ανάγκη να βαδίσει στο δρόμο της ανάπτυξης, να αφήνουμε δυναμικούς κλάδους της οικονομίας, όπως η χαλυβουργία, να κλείνουν και εκατοντάδες εργαζόμενοι να μένουν άνεργοι. Καλούμε τη κυβέρνηση να πάρει άμεσα μέτρα που θα διασφαλίσουν τη λειτουργία της χαλυβουργίας και την εργασία εκατοντάδων εργαζομένων».

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet