Μαρούσι η Πόλη μας: Παρέμβαση για τις δημαιρεσίες
Πολιτική

Μαρούσι η Πόλη μας: Παρέμβαση για τις δημαιρεσίες

Με τη διοίκηση του Δήμου Αμαρουσίου, αλλά και τη μείζων μειοψηφία στο Δημοτικό Συμβούλιο «τα βάζει» η παράταξη της ελάσσονος μειοψηφίας, Μαρούσι η Πόλη μας με αφορμή τις δημαιρεσίες που διεξήχθησαν την Κυριακή 5 Μαρτίου 2017 και με τις ανακοινώσεις που ακολούθησαν.

Η παράταξη, με επικεφαλής τον δημοτικό σύμβουλο, Κώστα Βλάχο, κάνει λόγο για «υποκρισία» και «δήθεν» από πλευράς διοίκησης και μείζονος μειοψηφίας και τονίζει ότι αυτά δεν έχουν καμία θέση στην πολιτική και κοινωνική ταυτότητά της.

Ακολουθεί η ανακοίνωση:

Η υποκρισία και το «δήθεν» δεν έχουν καμία θέση σε μας

Με αφορμή τις δημαιρεσίες που πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 5 Μαρτίου, είδαν το φως της δημοσιότητας κάποια δελτία Τύπου, τα οποία για μια ακόμη φορά απέδειξαν ότι η ευθύνη για την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η χώρα μας ανήκει σε όλους μας.

Από τη μία ο ένας (η διοίκηση) μιλούσε για κλίμα συναίνεσης, όταν οι φωνές από τον… 3ο όροφο του δημαρχείου, ακούγονταν μέχρι το ισόγειο πριν την έναρξη της συνεδρίασης, ενώ ακόμη και για την εκλογή των μελών επιτροπών χρειάστηκαν δύο και τρεις ψηφοφορίες μέχρι να συγκεντρωθεί ο αναγκαίος αριθμός ψήφων.

Από την άλλη (η μείζων αντιπολίτευση) είχαμε ένα συνονθύλευμα που ξεκινούσε από την αποφασιστικότητά μας να προασπίσουμε την εθνική ακεραιότητα της χώρας(!), συνέχιζε με τη γνωστή «καραμέλα» εναντίον της επιβολής νεοαποικιακού τύπου καθεστώτος(!!) στη χώρα, λες και κυβερνούν άλλοι, και κατέληγε σε «πολιτισμένες» διαπιστώσεις για την κατάσταση του Δήμου και υποκριτικές ευχαριστίες προς τους εργαζόμενους του Δήμου και τα μέσα ενημέρωσης της πόλης(!!!).

Ένα απλό συμπέρασμα συνάγεται από τα παραπάνω: Ότι συνεχώς κατηγορούμε ένα σύστημα και μια νοοτροπία, τα οποία δυστυχώς όλοι μας υπηρετούμε με τις πράξεις μας και τις λογικές μας.

Για εμάς ως παράταξη, η υποκρισία και το «δήθεν» δεν έχουν καμία θέση στην πολιτική και κοινωνική μας ταυτότητα. Γι΄ αυτό, από δω και πέρα θα είμαστε σκληροί απέναντι σε όλους αυτούς που συνεχίζουν να υποκρίνονται, να κοροϊδεύουν και να είναι τελικά απλοί συνεχιστές του «χτες» που μας έφερε ως εδώ.

Σε αντίθεση με αυτούς, δεν έχουμε κανέναν να μας τραβάει το αυτί και δεν φοβόμαστε το πολιτικό κόστος. Θα είμαστε εδώ για να εκφράζουμε τις απόψεις μας, να υπερασπιζόμαστε και να στηρίζουμε ό,τι θεωρούμε σωστό, χωρίς παρωπίδες και μικροπαραταξιακές σκοπιμότητες.

Είμαστε υπόλογοι μόνο απέναντι σε όσους μας στήριξαν και φυσικά στον απλό κόσμο που παλεύει μέσα από αντίξοες καταστάσεις να ανταπεξέλθει στις υποχρεώσεις του και το μόνο που έχει ανάγκη είναι λογικές και άμεσες λύσεις που διευκολύνουν την καθημερινότητά του.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet